Visa utbildning.se som: Mobil
Kort om utbildningen
2 dagar
9 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-10-06 - Stockholm
Sista ansökan: 2020-10-02
Öppen utbildning
   
Stockholm
Svenska

Kursbeskrivning

För dig som är ny inom pensionsområdet eller vill lära dig mer om pensioner

Kursen syftar till att ge en god förståelse för pensioner, försäkringar inom pensionsområdet och uttag av pension. Vi beskriver vilka olika pensionstyper finns? Varför nya pensionssystem? Vilken information och rådgivning finns? Vilka försäkringar är kopplade till pensionsområdet, Du kommer också att få en inblick i regelverk och pensionsmarknaden i stort.

Målgrupp

Kursen passar dig som är nyanställd inom pensionsområdet på ett försäkringsbolag eller hos en förmedlare. Den passar även dig som arbetar på angränsande stödfunktioner som IT, ekonomi, HR, administration etc. och som vill ha en grundläggande överblick. Kursen lämpar sig även för dig som arbetar med pension på bank, eller har din huvuduppgift inom skadeförsäkring men som vill ha en grundläggande kunskap om pensioner.

Tid & plats

Registrering med kaffe och smörgås från kl. 08.30.

Undervisning kl. 09.00 – 16.00.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Grundkurs Pension, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 2 recensioner.

Kursdeltagare
(4)
Föreläsarna var tydliga och pedagogiska och det är bra när det finns utrymme för frågor under presentationens gång. Kompetent och underhållande. Generös attityd till frågor.
Kursdeltagare
(5)
5 av 5

Svenska Försäkringsföreningen

Svenska Försäkringsföreningen

Svenska Försäkringsföreningen (SFF) är en fristående ideell förening som arbetar med kompetensutveckling och nätverkande i pensions- och försäkringsfrågor. Utbildningsverksamheten Svenska Försäkringsföreningens mål är att öka medlemmarnas attraktionskraft genom att utveckla och tillhandahålla både yrkesspecifik som generell kompetensutveckling inom försäkringsområdet samt...


Läs mer om Svenska Försäkringsföreningen och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Svenska Försäkringsföreningen

Karlavägen 108, 6tr
11526 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,5)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,2)
Baseras på 24 recensioner.
Alla recensioner för arrangören