Visa utbildning.se som: Mobil

Entreprenadförsäkringsprogrammet

IFU (En del av SSE Executive Education, tidigare IFL)
Kort om utbildningen
6 dagar
48 000 SEK exkl. moms
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Programmet tar bland annat ett helhetsgrepp om entreprenadförsäkringarna genom både översikt och fördjupning inom området. Utifrån en gemensam villkorsgenomgång får du en fördjupande utbildning i entreprenadförsäkringarnas allriskmoment och skadestånds- och ansvarsbestämmelserna inom de mest använda standardavtalen. I första hand i entreprenad- och konsultansvarsbestämmelserna där de viktigaste momenten kommer att behandlas. Kopplingen till relevanta försäkringslösningar kommer också att göras.

Utbildningen är framtagen för dig som till exempel arbetar som säljare, förmedlare underwriter, skadereglerare eller advokat.

Målgrupp

Programmet är utformat för dig som till exempel arbetar som säljare, förmedlare underwriter, skadereglerare eller advokat.

Kursinnehåll

Efter att ha gått det Entreprenadförsäkringsprogrammet kommer du att ha fått en fördjupande utbildning i entreprenadförsäkringarnas allriskmoment och skadestånds- och ansvarsbestämmelserna inom de mest använda standardavtalen. I första hand i entreprenad- och konsultansvarsbestämmelserna där de viktigaste momenten kommer att behandlas. Koppling till relevanta försäkringslösningar kommer också att göras.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Entreprenadförsäkringsprogrammet, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

IFU (En del av SSE Executive Education, tidigare IFL)

IFU (En del av SSE Executive Education, tidigare IFL)

Vässa dina specialistkunskaper hos försäkringsbranschens mest erfarna och självklara utbildningspartner

IFU är Sveriges ledande leverantör av utbildning för yrkesverksamma inom försäkring, finans, compliance och risk management. Hos oss kan du gå allt från mer omfattande diplomeringsprogram och kortare specialistutbildningar samt även e-learningmoduler. Vi erbjuder både öppna program och anpassade lösningar...


Läs mer om IFU (En del av SSE Executive Education, tidigare IFL) och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

IFU (En del av SSE Executive Education, tidigare IFL)

Sveavägen 65 (Box 45180)
104 30 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Entreprenadförsäkringsprogrammet!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 1 recensioner.
Alla recensioner för arrangören