Inga recensioner än

Entreprenadförsäkringsprogrammet

Längd
6 dagar
Pris
36 000 SEK exkl. moms
Längd
6 dagar
Pris
36 000 SEK exkl. moms
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Detta specialistprogram är en utbildning inom entreprenadförsäkring vilken belyser relaterade ämnesfrågor från ett både brett och fördjupande perspektiv. Programmet fokuserar på hur entreprenadjuridiken och entreprenadförsäkringarna samverkar. Programmet innehåller en utförlig genomgång av de principiellt viktiga delarna inom entreprenadförsäkringsområdet. Utbildningen genomförs under totalt fyra dagar, uppdelat på två moduler där den avslutande modulen till stor del ägnas åt praktikfall som innehåller både skade- och säljorienterade fall.

Pris:

38 000 SEK (exklusive moms)

Plats & pris:

Stockholm, 4 dagar 2022

Målgrupp

Programmet tar bland annat ett helhetsgrepp om entreprenadförsäkringarna genom både översikt och fördjupning inom området. Utifrån en gemensam villkorsgenomgång fokuseras på både sälj- och skaderegleringsprocessen kopplad till entreprenadförsäkringarna, vilket är unikt. Programmet är utformat för dig som tillexempel arbetar som säljare, förmedlare underwriter, skadereglerare eller advokat.

Kursinnehåll

  • Entreprenadförsäkring – fördjupning i villkoret
  • Standardavtal – fördjupning i de mest kända standardavtalen
  • Ansvarsförsäkring
  • Övriga entreprenadförsäkringar
  • Praktikfall
  • Grupparbete

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Entreprenadförsäkringsprogrammet, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
IFU (En del av SSE Executive Education, tidigare IFL)
Sveavägen 65 (Box 45180)
104 30 Stockholm

Vässa dina specialistkunskaper hos försäkringsbranschens mest erfarna och självklara utbildningspartner

IFU är Sveriges ledande leverantör av utbildning för yrkesverksamma inom försäkring, finans, compliance och risk management. Hos oss kan du gå allt från mer omfattande diplomeringsprogram och kortare specialistutbildningar samt även e-learningmoduler. Vi erbjuder både öppna program och anpassade lösningar...

Läs mer om IFU (En del av SSE Executive Education, tidigare IFL) och visa alla utbildningar.

Highlights