Entreprenadförsäkring

Svenska Försäkringsföreningen, i Stockholm (+1 orter)
Längd
2 dagar
Språk
Svenska
Längd
2 dagar
Språk
Svenska
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Kursen Entreprenadförsäkring omfattar två dagar där du får utbildning i de olika standardavtalen, ansvarsfördelningen mellan parterna, försäkringskraven samt försäkringarnas innehåll – såväl minimiomfattning som vanligt förekommande utökningar samt en genomgång av rättspaxis av särskild betydelse för entreprenadrätten.  Kursen är uppbyggd på föreläsningar där teori blandas med praktiska exempel.

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som har viss erfarenhet av entreprenadförsäkring, men inte är specialist, och vill bygga på dina kunskaper i entreprenadförsäkring. Du kan till exempel arbeta som försäkringsförmedlare, försäkringssäljare, produktutvecklare, underwriter eller skadereglerare. Kursen passar även dig som genom ditt yrke inom bygg- och anläggningprojekt kommer i kontakt med entreprenadförsäkringar som beställare.

Förkunskaper

För att du ska få bästa behållning av kursen rekommenderar vi att du redan känner till grunderna inom de olika standardavtalen på svenska marknaden och har viss kunskap om allrisk, ansvar- och avbrottsförsäkringar.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Entreprenadförsäkring, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 4 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
4/5
Kursdeltagare
22 dec 2023

Mycket bra kurs. Jag hade gärna sett att innehållet fördjupat sig ännu mer i entreprenad-& projektförsäkring och att man inte haft lika mycket av de "allmänna delarna" (FAL etc.)

4/5
Kursdeltagare
22 dec 2023

Något mer tid till faktiska skadefall

3/5
Kursdeltagare
22 dec 2023

Ägna ännu mer tid åt villkorstolkning

Svenska Försäkringsföreningen
Karlavägen 108, 6tr
11526 Stockholm

Svenska Försäkringsföreningen är en fristående förening, etablerad 1875, som arbetar med kompetensutveckling och nätverkande för anställda i försäkrings- och pensionsbranschen. Kompetensutveckling för försäkringsbranschen Svenska Försäkringsföreningens arbetar för att öka medlemmarnas attraktionskraft genom att erbjuda både yrkesspecifik och generell kompetensutveckling inom...

Läs mer om Svenska Försäkringsföreningen och visa alla utbildningar.

Highlights