Inga recensioner än

Entreprenadförsäkring

Svenska Försäkringsföreningen, i Stockholm (+1 orter)
Längd
2 dagar
Pris
12 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
15 november, 2023 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Språk
Svenska
Längd
2 dagar
Pris
12 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
15 november, 2023 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Språk
Svenska
Från 12 900 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Kursen Entreprenadförsäkring omfattar två dagar där du får utbildning i de olika standardavtalen, ansvarsfördelningen mellan parterna, försäkringskraven samt försäkringarnas innehåll – såväl minimiomfattning som vanligt förekommande utökningar samt en genomgång av rättspaxis av särskild betydelse för entreprenadrätten.  Kursen är uppbyggd på föreläsningar där teori blandas med praktiska exempel.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

15 november, 2023

  • Öppen utbildning
  • Stockholm
  • Svenska

15 november, 2023

  • Onlineutbildning
  • Distans
  • Svenska

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som har viss erfarenhet av entreprenadförsäkring, men inte är specialist, och vill bygga på dina kunskaper i entreprenadförsäkring. Du kan till exempel arbeta som försäkringsförmedlare, försäkringssäljare, produktutvecklare, underwriter eller skadereglerare. Kursen passar även dig som genom ditt yrke inom bygg- och anläggningprojekt kommer i kontakt med entreprenadförsäkringar som beställare.

Förkunskaper

För att du ska få bästa behållning av kursen rekommenderar vi att du redan känner till grunderna inom de olika standardavtalen på svenska marknaden och har viss kunskap om allrisk, ansvar- och avbrottsförsäkringar.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Entreprenadförsäkring, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
Svenska Försäkringsföreningen
Karlavägen 108, 6tr
11526 Stockholm

Svenska Försäkringsföreningen är en fristående förening, etablerad 1875, som arbetar med kompetensutveckling och nätverkande för anställda i försäkrings- och pensionsbranschen. Kompetensutveckling för försäkringsbranschen Svenska Försäkringsföreningens arbetar för att öka medlemmarnas attraktionskraft genom att erbjuda både yrkesspecifik och generell kompetensutveckling inom...

Läs mer om Svenska Försäkringsföreningen och visa alla utbildningar.

Highlights