Visa utbildning.se som: Mobil

Säkerhetsskydd – 3 dagar

SSF Stöldskyddsföreningen
Kort om utbildningen
3 dagar
20 600 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-09-28 - Distans
Distans, Stockholm
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
20 600 SEK
2021-09-28

Distans
20 600 SEK
2021-11-23

Stockholm
20 600 SEK
2021-09-28

Stockholm
20 600 SEK
2021-11-23

Video

Kursbeskrivning

Den nya Säkerhetsskyddslagen innebär att företag och organisationer får ett utökat ansvar för att säkerställa skyddet av skyddsvärda tillgångar. Detta kräver såväl resurser som kompetens. 

Kursen Säkerhetsskydd – 3 dagar ger dig kunskaper om hur du och din organisation ska agera för att uppfylla de krav som säkerhetsskyddslagstiftningen ställer. Förklaring av begrepp och genomgång av de olika delarna av säkerhetskyddskraven gås igenom. Stor vikt läggs på säkerhetsanalysen eftersom den är grunden till ett väl fungerande säkerhetsskydd samt på informationssäkerhet som är en av de större förändringarna i den nya säkerhetsskyddslagen. 

Vi har flera utbildningar inom Säkerhetsskydd – introduktion,3 dagar eller företagsanpassad. Kika på vår hemsida för mer information.

Kursinnehåll

  • Säkerhetsskydd – Lagar och regelverk
  • Informationssäkerhet
  • IT-säkerhet
  • Säkerhetsprövning
  • SUA

Utbildningens mål

Utbildningen ger dig ett underlag för hur du och din organisation ska agera för att uppfylla de krav som säkerhetsskyddslagstiftningen ställer. Du får förståelse av centrala begrepp och genomgång av de olika delarna av säkerhetskyddskraven med fokus på säkerhetsanalys.

Investering

20 600 kr exkl moms.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Säkerhetsskydd – 3 dagar, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SSF Stöldskyddsföreningen

Säkerhetsarbetet blir allt viktigare i företag och organisationer. Stora värden står på spel för den som inte har kunskapen att skydda sina tillgångar. I 50 år har vi genomfört säkerhetsutbildningar som ger dig praktiska verktyg för att skapa en trygg...


Läs mer om SSF Stöldskyddsföreningen och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SSF Stöldskyddsföreningen

Tegeluddsvägen 76
115 87 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Säkerhetsskydd – 3 dagar!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 432 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Säkerhetsskydd – 3 dagar från SSF Stöldskyddsföreningen , fyll i dina uppgifter:

Reportage
Alla säkerhetschefer – se hit!

Säkerhetschefens roll i svenska organisationer blir allt viktigare. Samtidigt förändras rollen snabbt. SSF Stöldskyddsföreningens ettåriga diplomutbildningen SSF Säkerhetschef vet vilka utmaningar som krävs i framtiden för alla säkerhetschefer.

Läs mer