Säkerhetssamordnare – diplomutbildning

Längd
9 dagar
Pris
44 500 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
1 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
9 dagar
Pris
44 500 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
1 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

Diplomutbildning för säkerhetsansvariga

Säkerhetsarbetet berör många områden vilket ställer stora krav på dig som handhar säkerhetsfrågorna i en organisation.

SSF:s utbildning Säkerhetssamordnare är en bred säkerhetsutbildning på totalt nio dagar, fördelade på tre avsnitt om tre dagar vardera. Här får du en bra grund för att möta de utmaningar som ingår i yrkesrollen.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

1 oktober, 2024

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

Varför välja SSF Stöldskyddsföreningen ?

Bli diplomerad

94% rekommenderar 
utbildningen

Flexibelt upplägg

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som inom privat eller offentlig verksamhet fått ansvar för eller på andra sätt kommer att handlägga säkerhetsfrågor och önskar bli diplomerad Säkerhetssamordnare. Den är för både dig som är ny i rollen och för dig som vill fördjupa dig.

Video

Investering

44 500 SEK exkl moms.
Kurslitteratur ingår i kursavgiften.

Examen, diplom m.m.

Digital verifiering av din kompetens med TRUE

Syftet med digital verifiering är att öka säkerheten och värdet i våra diplom, intyg och andra arbetsdokument. Säkerhetsarbetet blir allt viktigare i företag och organisationer och det gäller också vid nytillsättning och rekryteringar vid arbetstillfällen. 

Du som har gått eller ska gå en utbildning hos SSF Stöldskyddsföreningen kommer efter avslutad godkänd utbildning få ett digitalt diplom i din inkorg, redo att delas på alla viktiga nätverk. 

Diplomet utfärdas i samarbete mellan SSF och TRUE och bygger på blockchain-metod. Det är en robust databas som lagras i många kopior, som gör det svårt och nästan omöjligt att manipulera. Du säkrar helt enkelt dina diplom och intyg på din kompetens via blockchain-metod och tar dem med dig in i framtiden.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Säkerhetssamordnare – diplomutbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,2

Baseras på 101 recensioner
Skriv en recension
5/5
Kursdeltagare
15 jan 2023

Det tog en hel del tid när alla skulle redovisa. Ett alternativ hade kanske varit att redovisa i mindre grupper för att också ge mer tid till frågor och reflektion. Det var samt...

Visa mer
5/5
Kursdeltagare
05 jan 2023

Kanske önskat kursmaterial i annan form än bildspelen, gärna böcker.  Tycker det var en fantastisk grupp med bra diskussioner, men då dessa uppstod tappade man tråden med anteck...

Visa mer
4/5
Kursdeltagare
23 dec 2022

Jag som person behöver lite mer praktiska exempel, titta på lås och kanske mer fall beskrivningar för att lättare ta till mig. Kanske lite mer exempel från nutiden.

SSF Stöldskyddsföreningen
Rosenlundsgatan 29A
11863 Stockholm

Säkerhetsarbetet blir allt viktigare i företag och organisationer. Stora värden står på spel för den som inte har kunskapen att skydda sina tillgångar. I 50 år har vi genomfört säkerhetsutbildningar som ger dig praktiska verktyg för att skapa en trygg...

Läs mer om SSF Stöldskyddsföreningen och visa alla utbildningar.

Highlights