Visa utbildning.se som: Mobil

Säkerhetssamordnare

Företagsuniversitetet
Kort om utbildningen
9 dagar
39 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-11-18 - Stockholm
Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
2019-11-18  
39 500 SEK
2020-03-11  
39 500 SEK
2020-05-11  
39 500 SEK

Kursbeskrivning

En nio dagar lång diplomkurs i modernt säkerhetsarbete. Du får lära dig att bedriva ett systematiskt och effektivt säkerhetsarbete som skapar en trygg och säker miljö för egendom, medarbetare och information.

Målgrupp

Kursen vänder sig till centralt eller lokalt säkerhetsansvariga samt till medarbetare inom säkerhetsområdet, t.ex. assistenter till säkerhetschefer på företag och myndigheter. Kursen vänder sig också till medarbetare som har säkerhetsarbetet som en del av sitt ordinarie arbete.

Syfte och Mål

Målet är att ge kunskaper som behövs för att utveckla och upprätthålla en säker miljö för anställda, byggnader, egendom och information, skapa ett säkerhetsmedvetande hos all personal, vidta snabba och riktiga åtgärder vid brand, olycksfall, hot etc, inventera och analysera säkerhetsrisker, planera skydd och åtgärder, föreslå förbättringar och investeringar på säkerhetsområdet, verkställa upphandlingar för beslutad säkerhetsplanering.

Övrigt

Utbildningen kombinerar teori med praktiska övningar, erfarenhetsutbyte, diskussion och reflektion. För att erhålla diplom krävs närvaro samt godkänd examen.

Investering

39 500 kronor exkl. moms.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Säkerhetssamordnare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Lundegren Pär
(5)
Fick mer ”kött” på benen inom säkerhet och en massa nya vänner.
Caroline Björklund
(5)
Kompetenta lärare och en bra balans mellan föreläsningar och väl genomtänkta grupparbeten. Kursen ger en bra översikt om vad arbete inom säkerhet kan innebära och levererar teori, tips och praktisk metodik. Rekommenderas.
Ernesto
(5)
Inte bara en utbildning som har ett brett innehåll med nyttig info, du bygger ett stort kontaktnät som ger stora fördelar framöver

Företagsuniversitetet

Företagsuniversitetet

Hos oss hittar du den kunskap du behöver för att framtidssäkra dig i din yrkesroll. Vi erbjuder kurser inom allt från HR, ledarskap och kommunikation till säkerhet och ekonomi. Både öppna datumsatta kurser och företagsinterna skräddarsydda utbildningar. Hos oss hittar...


Läs mer om Företagsuniversitetet och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Företagsuniversitetet

Box 10074
121 27 Stockholm-Globen

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,5)
Baseras på 12 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 574 recensioner.
Alla recensioner för arrangören