Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Välkommen till Situational Services Nordic AB!

Behöver ni hjälp med att utveckla företaget eller vill du själv utvecklas som ledare? Oavsett vilket kan vi bidra till att det verkligen händer.  

Situational Services Nordic AB (SitServ) är ett konsultföretag som erbjuder personlig och organisatorisk utveckling. Vi genomför öppna eller företagsanpassade workshops och certifieringsutbildningar inom ledarskap, kommunikation och beteendeutveckling.

Vi erbjuder vi även executive coaching genom Madeleine Roeck Hansen von Gyllenpalm, certifierad hos Marshall Goldsmiths Stakeholder Centered Coaching samt Mastertrainer i Situationsanpassat Ledarskap.

SitServ har utbildat och utvecklat företagsledare, chefer och medarbetare samt facilatorer i över 25 år. Som Center for Leadership Studies (CLS) globala samarbetspartner har vi ensamrätten i Norden att genomföra certifieringsutbildningar i bl a Situationsanpassat Ledarskap. Vi håller även utbildningar (inkl. certifierings-utbildningar) i TRACOM Groups Social Style och Innermetrix Attribut Index, m fl.

Visa alla utbildningar med Situational Services Nordic AB

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs utbildningar?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Utbildningar

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Situational Services Nordic AB och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Situational Services Nordic AB

Skolgatan 1A
149 30 Nynäshamn

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information från Situational Services Nordic AB, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Bli den första att recensera Situational Services Nordic AB!