Certifiering i Situationsanpassat Ledarskap

Längd
3 dagar
Nästa kurstillfälle
Våren 2024 & Hösten 2024 se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Längd
3 dagar
Nästa kurstillfälle
Våren 2024 & Hösten 2024 se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Situationsanpassat Ledarskap (Situational Leadership®): Certifiering

En tredagars certifieringsutbildning för dig som vill genomföra kurser i Situationsanpassat Ledarskap®: Att Utveckla Ledare.

Vill du eller ditt företag få tillgång till ett kraftfullt och flexibelt verktyg som hjälper dig att effektivt påverka dina medarbetares prestation och motivation? 70% av Fortune500 - bolagen använder modellen som en viktig del i deras strategi för ledarskapsutveckling. Den överbryggar kulturell- och generationsskillnader med framgång.

 

En beprövad modell

Situationsanpassat Ledarskapsmodellen är en beprövad modell för effektivt ledarskap med ett praktiskt tillvägagångssätt som hjälper dig och andra ledare att vara effektivare för att uppnå dina mål och visar dig som ledare hur du bäst kan svara på individernas prestationsbehov. Mer än någonsin behöver företagen anpassningsbara ledare.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Våren 2024 & Hösten 2024

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Målgrupp

En utbildning för dig som vill kunna använda och genomföra kurser i SITUATIONAL LEADERSHIP®. Efter färdig utbildning får du även tillgång till en rad andra utbildningar.

Fördjupa dig

Fördjupa dina ledarskunskaper i en mångsidig läromiljö som fokuserar på att ge deltagarna de verktyg och kunskap som krävs för att utveckla bättre ledare i din organisation. Vår "Train the Trainer" process förbereder dig att presentera information effektivt, svara på deltagarnas frågor och leda aktiviteter som stärker lärandet. Du som vill certifiera dig är deltagande i alla tre dagarna av "Train the Trainer" ett krav för att bli certifierad.

Utöver att bli certifierad i Situational Leadership®: Att utveckla ledare, får du följande support och verktyg:

» iSitLead® App

» Utvecklingssamtal med Global Master Trainer

» Situational Leadership®: Att utveckla ledare faciliterings samtal

» LinkedIn Grupp: Situational Leadership® Trainers

Kursinnehåll

DAG 1: Du genomgår endagskurs i Situational Leadership®: Att utveckla ledare programmet som deltagare

DAG 2: Du blir guidad i Leader’s Guiden och lär dig att leverera kursinnehållet effektivt och korrekt.

DAG 3: "Teach back" där du utför undervisningssegment av Situational Leadership®: Att Utveckla Ledare och får feedback från en CLS Global Master Trainer.

Investering

45.000 exkl moms per person. Minst 4 deltagare.

I priset ingår allt handledarmaterial: Handledarpärm, deltagarmaterial, 360 rapport och självskattning av din egen ledarstil, powerpoint presentation, utbildningsvideos, uppföljningssamtal med Master Trainer, Linked In grupp, iSitLead app, e-learningsmoduler och licensavgiften för de 2 första åren.

Kursledare

Kurser hålls av en av Center for Leadership Studies (CLS) Master Trainer med lång erfarenhet från att certifiera andra handledare.

Examen, diplom m.m.

Efter avslutad utbildning blir du certifierad handledare.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifiering i Situationsanpassat Ledarskap, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Situational Services Nordic AB
Skolgatan 1A
149 30 Nynäshamn

Välkommen till Situational Services Nordic AB!

Situational Services Nordic AB (SitServ) är ett konsultföretag som erbjuder personlig och organisatorisk utveckling. Vi genomför öppna eller skräddarsydda företagsanpassade workshops och certifieringsutbildningar inom ledarskap, kommunikation och beteendeutveckling. Vi erbjuder även executive coaching genom Madeleine Roeck Hansen von Gyllenpalm, certifierad hos...

Läs mer om Situational Services Nordic AB och visa alla utbildningar.

Highlights