Självledarskap - att ta ansvar för och äga prestationen

Situational Services Nordic AB
Kort om utbildningen
16 timmar
9 900 - 11 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2023-05-29 - Västervik
Distans, Stockholm, Västervik
Öppen utbildning, Onlineutbildning

Kommande starter
Västervik
11 900 SEK
2023-05-29

Västervik
11 900 SEK
2023-09-27

Västervik
11 900 SEK
2023-10-09

Distans
9 900 SEK
2023-06-07

Kursbeskrivning

Självledarskapet att äga sin egen prestation

Detta intensiva och utvecklande ledarprogram är för dig som vill träna på situationsanpassning, motiverande & coachande kommunikation och öka din förmåga att skapa förtroende och tillit. Du får öva upp din förmåga i att ta ansvar för din egen utveckling genom att bland annat efterfråga rätt ledarskap.

Förtroende är ingen förmåga vi bara får gratis eller har utan är en investering som både vi som ledare och medansvariga behöver göra varje dag. Det är en av de förmågor som inte alltid är så lätta att erhålla. För att få individer att lyssna på oss, följa oss, behöver vi ständigt vara medvetna om våra ord och vårt beteende eftersom det förvärvade förtroendet kan försvinna i en enda handling eller – icke-handling.

Förtroende, tillit och trovärdighet är några av grundprinciperna för ett effektivt ledarskap. Anställda måste ha förtroende för sina ledares förmåga att leverera resultat och kunna tillhandahålla rätt förutsättningar och ledarna behöver ha förtroende och tillit till sina medansvariga.

Efter avslutad utbildning följer vi upp med en individuell coachingsession för att du ska få ut maximalt av det du lärt dig och få en flygande start efter kursen.

Målgrupp

För dig som leder utan att vara chef, alternativt är ny som ledare; för dig som vill ta ansvar för din egen utveckling och bli bättre på att leda dig själv.

Kursinnehåll

Under kursdagarna går vi igenom:

  • Din emotionella intelligens och ditt personliga ledarskap
  • Hur du ser på din egen prestation och tar du fullt ansvar för din utveckling  
  • Effektiv kommunikation
  • Din motivation! 

Upplägg

Våra öppna workshops är på två dagar med många interaktiva aktiviteter som är inriktade på att dela kunskap och erfarenhet för att öka inlärningen. Dessa workshops hålls i flertalet städer runt om i Sverige men även i övriga Norden.

Våra kurser och utbildningar faciliteras av certifierade tränare och skapar möjlighet för individuell och organisatorisk utveckling.

Samtliga utbildningar kan företagsanpassas eller genomföras som öppna utbildningar.

Investering

10 500 kr exkl. moms per person 

Erbjudande

Vid bokning av 3 kursdeltagare vid samma tillfälle ges 15% rabatt.

Kursledare

SitServs utbildningar utförs av erfarna tränare med lång erfarenhet av att leda och bidra till andras utveckling. Våra tränare är certifierade i en mängd beteendevetenskapliga, psykometriska ledarmodeller och teorier, bland annat Situational Leadership, Social Style och Innermetrix.

Examen, diplom m.m.

Efter avslutad utbildning får samtliga deltagare ett kursintyg.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Självledarskap - att ta ansvar för och äga prestationen, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Situational Services Nordic AB

Välkommen till Situational Services Nordic AB!

Situational Services Nordic AB (SitServ) är ett konsultföretag som erbjuder personlig och organisatorisk utveckling. Vi genomför öppna eller skräddarsydda företagsanpassade workshops och certifieringsutbildningar inom ledarskap, kommunikation och beteendeutveckling. Vi erbjuder även executive coaching genom Madeleine Roeck Hansen von Gyllenpalm, certifierad hos...


Läs mer om Situational Services Nordic AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Situational Services Nordic AB

Skolgatan 1A
149 30 Nynäshamn

Tel: 08 509 07 121
Mobil 0733-663244

Recensioner
Bli den första att recensera Självledarskap - att ta ansvar för och äga prestationen!
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Självledarskap - att ta ansvar för och äga prestationen från Situational Services Nordic AB, fyll i dina uppgifter: