Gör vår undersökning om kompetensutveckling för chansen att vinna en helt gratis utbildning från Keystone Production!

Situationsanpassat Ledarskap & Coachning

Längd
16 timmar
Språk
Svenska
Längd
16 timmar
Språk
Svenska
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Påverka situationsanpassat

Med all förändring som sker just nu och att jobba hemifrån är mer normen än undantag blir ledarskapet ännu viktigare. När det går snabbt behöver man vara lite, lite bättre på det man gör. För man har inte så mycket tid på sig. Vi behöver alla vara bättre på att leda andra och vara flexibla, påverka och vara anpassningsbara. Men då måste vi även ha förmågan att vara konsekventa.

Oavsett din roll och var i organisationen du befinner dig, behöver du framgångsrikt kunna leda genom att påverka andra och en del av ditt påverkansbeteende är att  ställa frågor och lyssna på svaret. Aktivt lyssna på svaret med dina ögon, öron och känselspröt. Att coacha i syfte att uppnå önskat resultat innebär en initial investering. Du behöver lägga tid på att lära känna och förstå. Din medarbetare och dig själv i relation till din medarbetare. Dig själv i relationen till samtliga dina medarbetare.

Situational coaching väcker nyfikenhet som främjar kreativitet och resiliens. Resiliens är en egenskap som frigör en organisations förmåga att utmärka sig genom att skapa konkurrensfördelar i miljöer med ständiga förändringar.

Situational Coaching fördjupar kunskapen om den Situationsanpassade ledarskaps-modellen och tillämpningen i att driva kontinuerliga och situationsanpassade coachingsamtal. Ramverkets dialogverktyg hjälper till att låsa upp och öka medarbetares och gruppers nuvarande kapacitet och framtida prestationer.

Situational Coaching får dig att

  • öka din förmåga att hjälpa andra att öka eller maximera deras prestation
  • minskar stress genom individuellt anpassade coachingbeteenden och öka effektiviteten av samma anledning
  • Identifiera situationsanpassade coachingsmöjligheter och att utvärdera uppgiftsspecifik genomförandekompetens samtidigt som du följer upp och utvärderar framstegen

Hör mer än gärna av dig med frågor.

Varmt välkommen att boka in din och även företagets utbildning!

Målgrupp

För dig som vill förbättra dina möjligheter att påverka andra och bli mer effektiv i ditt ledarskap oavsett om du leder på distans eller på plats  och oavsett var i organisationen du befinner dig.

Upplägg

Denna kurs är en kombination av e-learning, virtuella klassrums dialoger och hemuppgifter. Hela utbildningen är väldigt interaktiv och ger dig bra verktyg att leda dig själv och andra bättre och mer effektivt.

2 dagar blended learning. Finns både som företagsanpassad utbildning och öppenkurs. 

Investering

14.900 sek exkl moms per deltagare. Minst 6 stycken deltagare

Erbjudande

Boka 3 deltagare vid samma tillfälle och få 10% rabatt.

Kursledare

Alla våra utbildningar utförs av erfarna individer med lång egen erfarenhet i att leda och utveckla andra och är även certifierade i en mängd olika beteendevetenskapliga, psykometriska och ledarmodeller och teorier.

Examen, diplom m.m.

Alla deltagare får ett kursintyg.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Situationsanpassat Ledarskap & Coachning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Situational Services Nordic AB
Skolgatan 1A
149 30 Nynäshamn

Välkommen till Situational Services Nordic AB!

Situational Services Nordic AB (SitServ) är ett konsultföretag som erbjuder personlig och organisatorisk utveckling. Vi genomför öppna eller skräddarsydda företagsanpassade workshops och certifieringsutbildningar inom ledarskap, kommunikation och beteendeutveckling. Vi erbjuder även executive coaching genom Madeleine Roeck Hansen von Gyllenpalm, certifierad hos...

Läs mer om Situational Services Nordic AB och visa alla utbildningar.

Highlights