Visa utbildning.se som: Mobil

Diplomerad StressCoach

Schill Coaching AB
Kort om utbildningen
Egen takt
16 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Starta när du vill - Distans
Öppen utbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

m

Distansutbildning: Stresscoach med diplomering
 

Mål och syfte

Utbildningen syftar till att ge kursdeltagaren grundläggande kunskaper och kompetens om stress och psykisk ohälsa. Tonvikten läggs dock sedan på hur man kan arbeta stressförebyggande genom Mental Träning, Mindfulness och Coaching. Utbildningen ger deltagaren förståelse för och tillgång till konkreta verktyg. Godkänd utbildning gör deltagaren till Diplomerad Stresscoach. 

Bedömning

För diplomering krävs godkända inlämningsuppgifter, loggbok samt klientarbeten.

Deltagarstöd

Kursdeltagaren får en personlig handledare som ger kontinuerlig feedback på inskickade uppgifter samt finns tillgänglig via mail under hela studietiden. Detaljerad studiehandledning erhålls vid anmälan.

Målgrupp

Du som vill arbeta med att förhindra, förebygga och lindra negativ stress. Antingen i rollen som extern konsult eller som en intern resursperson. Kostnaderna för psykisk ohälsa stiger dramatiskt i samhället och många organisationer är intresserade av att få hjälp med detta.

Upplägg

Teoretiska studier kombineras med praktisk tillämpningsträning. Detta innebär att litteraturstudier sammanfattas och reflekteras över i inlämningsuppgifter som skickas in till kurshandledaren. Dessutom ska en egen process i Mental Träning och Mindfulness genomföras och dokumenteras. Slutligen ska minst två klientarbeten á minst 5h vardera genomföras och utvärderas.

l

Investering

16.500:-. För företag tillkommer moms. 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Diplomerad StressCoach, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Schill Coaching AB

Schill Coaching AB

Schill Coaching AB:s kärnverksamhet består av utbildningar och individuella program inom coaching, mental träning, Prestationspsykologi  och ledarskap. Vi erbjuder internationella certifieringutbildningar, diplomutbildningar, öppna och interna kurser samt skräddarsydda lösningar. Dessutom arrangeras seminarier och utbildningar med den kände danske terapeuten och...


Läs mer om Schill Coaching AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Schill Coaching AB

Storgatan 3
411 24 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Diplomerad StressCoach!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 7 recensioner.
Alla recensioner för arrangören