Per Furumo - Retorik, tal, presentation, storytelling

i Stockholm (+ 5 orter)
Få mer information, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Video

Per Furumo - Retorik, tal, presentation, storytelling

Per Furumo

Fysiskt, digitalt eller hybrid

– Vad vi säger är viktigt, HUR kan avgöra genomslaget!

Men vad är det då som gör att det är så mycket intressantare att lyssna till vissa än till andra?

En sak kan vi vara klara över: det handlar om oerhört mycket mer än innehållet. Modern kommunikationsforskning från Harvard och IMD visar detta påtagligt.

Den som har insikt och kunskap om de grundläggande mekanismer som ytterst påverkar mottagarens upplevelse när vi kommunicerar muntligt får ett försprång.          

I interaktion med deltagarna synliggör Per vad det handlar om och utifrån detta introduceras deltagarna med ömsom humor och allvar till ett tydligt, enkelt och funktionellt verktyg, en ledstång för såväl det fysiska och det digitala sammanhanget.

På en marknad där skillnaden mellan de produkter som erbjuds ofta är försumbar för kunden är god muntlig kommunikation ett enastående konkurrensmedel.Trots modern teknik är rösten, i samspel med kroppen alltjämt vårt viktigaste verktyg.

Bland Pers kunder finns många av Sveriges största företag och organisationer liksom offentliga personer inom näringsliv och politik:

"Per är fantastiskt inspirerande! Han fick 60 av mina kollegor, fysiskt såväl som digitalt att uppmärksamt lyssna i över två timmar. Humor blandat med ett gäng konkreta tips."   

Maria Leffler, Kommunikationsansvarig , Business Region Göteborg AB

"Tusen miljarder tack för din utbildning. Du fick fantastisk feedback av ALLA!"
Johanna Adami, Rektor Sophiahemmet, Leg. Läkare, professor

”Talarträning med Per ger en omedelbar effekt. Små, kloka tips som gör en STOR skillnad. Per hjälper oss att göra duktiga talare till fantastiska talare. Dessutom har vi roligt under tiden!”
Hanna Mittjas, Chef Strategisk information och Marknads-PR, ICA Sverige

"Jag har varit på många utbilningar i retorik och presentationsteknik. Per Furumos är den i särklass bästa med konkret, handfast vägledning rakt igenom!"
Peter Rigling, Jurist och Kanslichef, Trafikskadenämnden

"Per Furumos föreläsning hos oss på Göteborgs juristklubb vårt jubileumsår 2018 var oerhört inspirerande, för att inte säga trollbindande".
Robert Moldén, ordförande i Göteborgs juristklubb

Visa alla utbildningar med Per Furumo - Retorik, tal, presentation, storytelling

Utbildningar

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Per Furumo - Retorik, tal, presentation, storytelling och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Per Furumo - Retorik, tal, presentation, storytelling

Klarabergsviadukten 63
Stockholm

Tel: 0739-843083
Fax 08-6269921

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 35 recensioner
Skriv en recension
5/5
Kristin Staf Novartis AB
26 aug 2020

Verkligen ett superinspirerande möte för mig och teamet! Per ger inspiration till hela teamet att våga lyckas med presentationer i utmannade miljöer tillsammans med handfasta rå...

Visa mer
5/5
Lena Lövqvist, Socialstyrelsen
13 dec 2019
Per gav oss en fantastisk dag!

Det kändes verkligen som att Per såg oss alla och allas olika behov. Han fick oss att slappna av och bjuda på oss själva och han höll en perfekt "nivå" för oss som var lätt spän...

Visa mer
5/5
Ingela Bruce, Kommunikationschef och strateg
26 nov 2019

5 av 5

Highlights