Retorik och Presentationsteknik för säljare

Per Furumo - Retorik, tal, presentation, storytelling, Distans (+1 orter)
Längd
Enligt överenskommelse med kund
Längd
Enligt överenskommelse med kund
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Video

Kursbeskrivning

Per Furumo

Erbjuds både fysiskt och online!

Är du säljare och vill polera din presentationsteknik? Som säljare har du säkert inte scenskräck och drivs av personliga möten. Varför inte då bli ännu bättre? Du kommer kunna sälja mer genom att förfina din retorik!

Vad är det som gör att det är så mycket intressantare att lyssna till vissa än till andra? Denna fråga har många svar men vi kan vara säkra på att det rör sig om så oerhört mycket mer än endast innehållet. Modern kommunikationsforskning från Harvard och IMD visar detta påtagligt.

Den som har kunskap om de grundläggande faktorer som ytterst påverkar mottagarens upplevelse när vi kommunicerar muntligt har också ett försprång gentemot andra. Du kommer lära dig bli hörd, sedd, trodd på ett helt annat sätt med talarteknik som gör skillnad. När du blir uppskattad tar du självklar plats och behåller lyssnarens intresse.

"Vad vi säger är viktigt, hur avgör genomslaget" Per Furumo.

Varför ska du gå en retorikutbildning, vad tillför det dig?

Rösten är ett av dina viktigaste verktyg när du presenterar inför grupp, hur mycket kan du om röstteknik? Att ändra resonans och tempo är viktiga tekniker för dig som vill lära dig tal och presentation. Du visste säkert att kroppsspråket var en viktig del i det vi kommunicerar, men hur ofta tänker du på det när du presenterar eller talar inför grupp? Lär dig dessa retoriska knep och med hjälp av dem gör bättre intryck hos kunder som leder till fler återkopplingar och mer sälj.

Gå vidare med en intresseanmälan

Gör en intresseanmälan så får du mer information hemskickat om Per Furumo rörande priser och upplägg kursinformation med mera.

Målgrupp

Denna kurs i presentationsteknik riktar sig till säljare, men passar också dig som vill bli en bättre retoriker. Chefer, konsulter, jurister med flera, är alla yrkeskategorier som inkluderar en beskärd del presentationer, samtal eller framföranden inför stora grupper.

Till dig som är jurist finns en kurs speciellt anpassad för ditt yrkesområde. Klicka här.

Referenser

Per Furumos föreläsning hos oss på Göteborgs juristklubb vårt jubileumsår 2018 var oerhört inspirerande, för att inte säga trollbindande".
Robert Moldén, EU-advokat och ordförande i Göteborgs juristklubb

"Jag har varit på många utbildningar i retorik och presentationsteknik. Per Furumos är den i särklass bästa med konkret, handfast vägledning rakt igenom!" 

Peter Rigling, Jurist och Kanslichef, Trafikskadenämnden

Per ger deltagarna en värdefull ögonöppnare - Tele2

" Tele2 Sverige AB har valt att engagera Per Furumo vid inledningen av vårt grundläggande ledarskapsprogram. Pers seminarium är tänkt att väcka deltagarnas nyfikenhet och förståelse för vikten att jobba med det egna uttrycket. Att som chef vara medveten om sitt uttryck, sin röst och sitt kroppsspråk underlättar mycket i samspelet med omgivningen. Per är en god pedagog och har en gedigen bakgrund inom sitt område. Han inger därför stort förtroende och ger deltagarna en värdefull ögonöppnare."

Kristina Vallin
Personaldirektör, Tele2 Sverige AB

"Gav kommunikation och framställning en ny dimension"

"Att tala inför grupp är ett uppdrag som många såväl specialister som chefer ställs inför. Vi blir då värderade av lyssnaren vad gäller både budskap som framförande. I min roll som kompetensutvecklare möter jag ofta medarbetare och chefer som vill ha "presentationsteknik", det vill säga hur ska jag använda tekniska hjälpmedel samt förbereda och genomföra min dragning. Nästan alltid glöms det verkliga verk tyget, rösten, bort.

Workshopen med Per Furumo gav kommunikation och framställning en ny dimension. Röstverktyget prövades och en liten ändring i röstläge, snabbhet att tala eller andning gör så MYCKET för att lyssnaren ska hålla kvar koncentration och intresse.

Per Furumo är en inspiratör och glädjespridare! Under hans workshop får man många roliga och nyttiga återkopplingar, glada skratt och användbara kunskaper.

Det ska vara kul att lära."

Birgitta Lindell, Kompetensutvecklingschef, Scan AB

"Lär pedagogiskt & initierat ut grunderna i hur man använder rösten"

"I alla organisationer gäller det att använda sina uttryck så att mottagaren lyssnar. Då räcker inte bara orden som budskap. Per Furumo lär pedagogiskt och initierat ut grunderna i hur man använder röst, kropp och uttryck så att budskapet går fram."

Lena Alfredius, Ledarskapskonsult, Evidenta group

Investering

Enligt överenskommelse. Kontakta Per Furumo via intresseanmälan nedan för prisförslag.

Kursledare

Om Per Furumo

Per FurumoPer Furumo är sångaren och pedagogen som blev kommunikationskonsult. Utifrån sina erfarenheter från samarbeten med flera av världens främsta dirigenter, sångsolister och orkestrar har Per förpackat och omsatt sina kunskaper för näringslivet.

Bland kunderna finns en rad av Sveriges stora företag, såsom Arla, Fortum, Fjärde APfonden, Electrolux, Ledarna, SCA, SKF, NCC, Fortum, Svevia, Handelsbanken, SEB, de stora advokat‐och revisionsbyråerna och många andra. Ofta arbetar hans kunder på ledningsgruppsnivå men även på andra nivåer, exempelvis sälj.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Retorik och Presentationsteknik för säljare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Per Furumo - Retorik, tal, presentation, storytelling
Klarabergsviadukten 63
Stockholm

Fysiskt, digitalt eller hybrid

Men vad är det då som gör att det är så mycket intressantare att lyssna till vissa än till andra? En sak kan vi vara klara över: det handlar om oerhört mycket mer än innehållet. Modern kommunikationsforskning från Harvard och...

Läs mer om Per Furumo - Retorik, tal, presentation, storytelling och visa alla utbildningar.

Highlights