Visa utbildning.se som: Mobil
Nordic Tech Institute - Utbildningar i digital marknadsföring

Kompetensutvecklande kurser i digital marknadsföring skapade av branschledande experter

Nordic Tech Institute är marknadsledande på kurser inom digital marknadsföring. Kurserna är alltid helt på distans. 

Idag kan du gå kurser inom:

  • Digital Marknadsföring
  • Marknadsföring i sociala medier
  • Sökmotormarknadsföring (och Google Ads)
  • Displaymarknadsföring och programmatisk annonsering

Alla kurser fokuserar på praktiska och teoretiska element. Som kursdeltagare får du tillgång till en kunskapsbank och resurs som passar utmärkt oavsett om du vill skaffa kunskap till ett första jobb, eller kompetensutveckla dig. 

Nordic Tech Institute har fem huvudpelare som särskiljer deras utbildningar:

Branschhemligheter
Kursledarna håller inte tillbaka på sina bästa knep. Alla Nordic Tech Institutes utbildningar leds med viljan att dela med sig av alla dom bästa lärdomarna kursledarna har, kursledarnas hemligheter. 

Helt på distans
Nordic Tech Institutes kurser är alltid på distans. En digital utbildning ska vara digital. 

Inga tidsgränser
När du köper en kurs av Nordic Tech Institute får du tillgång till kursen för alltid. Du kan alltså planera för din utbildning helt själv. Om du vill göra en kurs på en vecka eller ett halvår är upp till dig. Nordic Tech Institute uppdaterar kurserna löpande. Du kan alltså komma tillbaka till en kurs långt efter att du gått den och använda dig utav den uppdaterade informationen i ditt arbete. 

Hög kvalitet
Nordic Tech Institute erbjuder endast kvalitativa kurser. När du går en av utbildningarna kan du känna att du valt rätt utbildning. Du kan även lita på att det du lär dig är kompetenser som faktiskt används ute på byråer eller företag som jobbar med digital marknadsföring. 

Leder till jobb
Alla Nordic Tech Institutes utbildningar är perfekta inkörsportar till jobb inom området. Om du letar efter jobb (eller planerar att byta karriär) kan du vara säker på att kompetenserna som du får av kurserna är eftertraktade på arbetsmarknaden. 

Visa alla utbildningar med Nordic Tech Institute – Utbildningar i digital marknadsföring

Utbildningar

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Nordic Tech Institute – Utbildningar i digital marknadsföring och veta mer om deras utbildningar.

Kategorier

Kommunikation

   Digital marknadsföring
   Digital kommunikation
   Marknadsföring

Organisation / verksamhet

   Digitalisering

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 57 recensioner.

Jarmo Koskimäki
(5)
Mycket bra kurs, som innehåller allt man kan tänkas behöva i digital marknadsföring, och möjlighet att studera i sin egen takt
Therese
(5)
Slutförde nyligen kursen Digital marknadsföring på distans via Nordic Tech Institute. Kursen är enkelt och smidigt vägledd av kursledaren Simon Myringer som tar dig igenom de olika delarna via videos samt hjälpsamma textstycken där det förklaras mer ingående om varje ämne. Måste säga att det varit en matnyttig kurs för mig som var ganska grön i...
Visa mer
Anna-Karin Sagvall
(5)
Tack snälla för en bra kurs som jag verkligen har haft nytta av. Det är också ett stort plus att man har tillgång till kursen hela tiden så att man kan återvända till olika avsnitt och använda kursen som en kunskapskälla. Ett jättebra koncept som jag verkligen uppskattar.

Nordic Tech Institute Facebook

Recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 57 recensioner.
Intresseanmälan

För att få mer information från Nordic Tech Institute – Utbildningar i digital marknadsföring, fyll i dina uppgifter: