Visa utbildning.se som: Mobil
Kort om utbildningen
3 dagar
67 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-10-11 09:00 - Stockholm
Stockholm
Svenska
Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
67 500 SEK
2022-10-11

Stockholm
67 500 SEK
2022-11-30

Beskrivning av: Ordförandekurs

Ordförandekurs

En kurs specialinriktad till dig som är styrelseordförande, eller som står i begrepp att ta på dig ett ordförandeuppdrag i ett aktiebolag. Under några intensiva dagar varvas teori och praktik, fakta och inspiration. Du får träffa kurskollegor som står inför samma frågeställningar som du och en möjlighet att stämma av dina funderingar och utmaningar med vår mycket erfarna kursledare Katarina Bonde samt inbjudna gästföreläsare. Denna utbildning har sedan några år tillbaka drivits framgångsrikt i Michaël Berglund Board Values regi i centrala Stockholm och har varit mycket uppskattad.

Kursinnehåll

Ur programmet:

Ordförande – ledare men inte chef
Bolagets roll i samhället
Styrelsens organisation och arbetsplanering
Ordförande och Ägarna
Strategi
Ordförande och VD
Kommunikation och bolagsrapporter
Ordförande och revisionen
M&A, Försäljning och förvärv
Hållbart företagande
Digitalisering – har styrelsen med det att göra?

Utbildningen bedrivs i en liten grupp med max 8-10 deltagare som alla har god erfarenhet av styrelsearbete och i många fall även i rollen som styrelseordförande. Genom att begränsa antalet deltagare har vi möjlighet att verkligen ge samtliga kursdeltagare det utrymme de önskar avseende frågeställningar och erfarenhetsutbyte såväl sinsemellan som med kursledaren och våra gästföreläsare som tidigare varit bl a Erik Strand, Karin Forseke, Arne Karlsson, Ingrid Bonde m fl.

Målgrupp

Kursdatum för 2015

Centrala Stockholm

Investering

Kursavgift: 67 500 kr ex moms. I priset ingår kursmaterial, lunch och middagar.

Kursledare

Katarina G Bonde. Katarina är en mycket rutinerad styrelseledamot och ordförande i både noterade och onoterade bolag. För närvarande har hon uppdrag som styrelseordförande i Opus Group AB, Flatfrog Laboratories,  Imint AB, Mentimeter AB och Reason Studios samt ledamot i Mycronic AB och Stillfront Group AB. Hon har också varit VD för ett antal IT-företag i Sverige och USA. Hon har även under 4 år varit ledamot av Rådet för försäljning av statliga bolag.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ordförandekurs, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Michaël Berglund - StyrelseutbildningarMichaël Berglund Board Value erbjuder diplomutbildningar för företagsledning, styrelseledamöter och styrelseordförande samt skräddarsydda styrelseutbildningar för bolag och organisationer. Vi har flera utbildningar med olika inriktning som bygger på en väl avvägd blandning fakta och praktikfall, inspirerande gästföreläsare och givande diskussioner. Tidigare kursdeltagare har...


Läs mer om Michaël Berglund - Styrelseutbildningar och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Michaël Berglund - Styrelseutbildningar

Michaël Berglund - Styrelseutbildningar

Strandvägen 5B
11451 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 8 recensioner.

Kursdeltagare OK1905
Ingen kommentar
Carl K
Väl avvägt, 4 dgr bra format. Mkt hög nivå på samtliga. Måste ge Katarina Bonde en extra stjärna
Kursdeltagare OK1905
Toppbetyg på allt, men middagen hos Michaëla var ändå bäst. Mycket generöst att bjuda in oss i sitt hem vilket gav en personlig prägel och stärkte känslan av tillhörighet.
Recensioner
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 8 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 34 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Ordförandekurs från Michaël Berglund - Styrelseutbildningar, fyll i dina uppgifter: