Michaël Berglund - Styrelseutbildningar

i Stockholm
Få mer information, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Om arrangören

Michaël Berglund Board & Leadership Services

SEK

Utveckla ditt bolags ledarskap med hjälp av Sveriges främsta experter och praktiska erfarenheter från framgångsrika ledare. Våra program och utbildningar ger företagsledare, styrelseledamöter eller ordförande verktyg att bli en bättre ledamot och ledare.

Du som deltagit i en av våra utbildningar blir medlem i Michaël Berglund Board Network – vårt alumninätverk som samlar fler än 2 500 ledare från några av Sveriges mest framgångsrika företag. Genom våra nätverksträffar får du möjlighet att utbyta erfarenheter med både nya och erfarna ledare samt skapa kontakter för framtida styrelseuppdrag.

Professionellt styrelsearbete 

Vilket är ditt ansvar som styrelseledamot. Hur bör styrelsearbetet ledas och var går gränsen mellan styrelsen och den operativa verksamheten?

Den här utbildningen vänder sig till dig som är styrelseledamot idag, eller till dig som är på väg mot ett styrelseuppdrag i ett aktiebolag. Du kommer också ha nytta av utbildningen om du är ägare, del av en ledningsgrupp eller på annat vis kommer i kontakt med styrelsearbete. Utbildningen varvar teori med praktik och spännande gästföreläsare.

Utbildningslängd: 3 dagar

Stiftelser - effektivt styrelsearbete

Vilket är ditt ansvar som styrelseledamot i en stiftelse? Hur bör styrelsearbetet ledas och var går gränsen mellan styrelsen och den operativa verksamhet? '

Allt större krav ställs på styrelseledamöter i både stiftelser och aktiebolag. Som ledamot är det mycket viktigt att ha en professionell syn på sitt uppdrag och ha kunskap om arbetssätt, fokusområden och regelverk som skapar effektiva styrelser. Den här utbildningen vänder sig till dig som är styrelseledamot idag, eller till dig som är på väg mot ett styrelseuppdrag i en stiftelse. Du kommer också ha nytta av utbildningen om du planerar att starta en stiftelse, del av en ledningsgrupp eller på annat vis kommer i kontakt med styrelsearbete i Stiftelser.

Utbildningslängd: 1 dag.

Ordförandeprogram

Ett program som är specialinriktat till dig som är styrelseordförande eller som står i begrepp att ta på dig ett ordförandeuppdrag i ett aktiebolag. Detta ordförandeprogram ger dig de nödvändiga praktiska och teoretiska kunskaperna du behöver för att lyckas i rollen som styrelseordförande, men också inspiration för att utvecklas som ledare. Gott om utrymme ges för att diskutera med både utbildningskollegor och erfarna föreläsare.

Utbildningen bedrivs under tre intensiva dagar i en liten grupp med 8–10 deltagare. Du kan förvänta dig utbildningskollegor med god erfarenhet av styrelsearbete och i många fall även från rollen som styrelseordförande. 

Utbildningslängd: 3 dagar.

Utbildning för Styrelsesekreterare
En heldagskurs med fokus på lagar och regelverk, bolagsorgan och bolagsstyrning, protokoll och protokollförarens roll.

Utbildningslängd: 1 dag.

Michaël Berglund Board & Leadership Services grundades 2011 och vill bidra med kunskap, insikt och inspiration till fler goda ägare och styrelser. Det gör vi genom öppna utbildningar, styrelseutvärderingar och interna skräddarsydda utbildningar. 

Visa alla utbildningar med Michaël Berglund - Styrelseutbildningar

Utbildningar

Utbildning
Ledarskap
Företagsledning / styrelse Längd Pris Ort Snittbetyg
Ordförandeklubban - ledarskap i styrelserummet 3 dagar Från 69 900 SEK Stockholm
4,6 (16)
Stiftelser – effektivt styrelsearbete 1 dag Från 12 720 SEK Stockholm
Styrelsestolen - styrelsearbete som gör skillnad 3,5 dagar Från 38 900 SEK Stockholm
4,8 (40)
Utbildning för styrelsesekreterare 1 dag Från 11 900 SEK Stockholm
4,5 (2)

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Michaël Berglund - Styrelseutbildningar och veta mer om deras utbildningar.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Kontakt

Michaël Berglund - Styrelseutbildningar

Strandvägen 5B
11451 Stockholm

Tel: 08-663 90 00

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 77 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
5/5
Kursdeltagare
03 feb 2023

Både Carl och Magnus har mycket kompentens och lyckas väl med att förmedla denna med en saklig och lättsam framtoning samt många bra konkreta exempel. Sanna, Jonas, Claes och An...

Visa mer
5/5
Kursdeltagare
03 feb 2023

Kanon över lag ! Magnus var Helt fantastiskt!

5/5
Kursdeltagare
02 feb 2023

Väldigt bra föreläsare och organisation. Oerhört imponerad av de inspirerande lärare och föreläsare samt inramningen av denna utbildning.

Highlights