Visa utbildning.se som: Mobil

Utvecklande ledarskap

Mercuri International Sverige AB
Kort om utbildningen
4 dagar
29 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-05-13 09:30 - Stockholm
Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
2019-05-13 09:30  
29 900 SEK
2019-09-30 09:30  
29 900 SEK
2019-12-09 09:30  
29 900 SEK

Kursbeskrivning

Många ledare har destruktiva ledarbeteenden som inte hjälper dem och organisationen att lyckas utan istället skapar frustration och passivitet hos medarbetarna. Utvecklande Ledarskap (UL) får istället dina medarbetare att växa i sina roller och ökar ditt företags möjligheter att nå satta mål. En utvecklande ledare utmärks av inspiration och motivation som ökar delaktighet och kreativitet, samt av personlig omtanke som handlar om att ge stöd men också att konfrontera andra med syfte att utveckla medarbetarbetarna i positiv riktning.

MÅL MED UTBILDNINGEN

Du lär dig att utveckla dina medarbetare för att på sikt nå högre effektivitet i organisationen eller arbetsgruppen. Det gör du genom att utveckla dina dagliga ledarhandlingar med stöd av Utvecklande Ledarskap och genom de personliga beslut du tar utifrån tolkningen av de svar du får genom ett 360-grader ledarbedömningsunderlag.

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till ledare på alla nivåer som har personalansvar. Du bör dock ha arbetat som chef i minst 6 månader.

Kursinnehåll

Utbildningen genomförs under 3 dagar där du får förståelse för ledarmodellen samt får arbeta mycket med den feedback du fått på din 360-graders ledarbedömning. Formuläret omfattar ett stort antal beteenden som beskriver ditt sätt att leda. Du får återkoppling på önskvärda kompetenser inom ledarskap:

  • Fackkompetens
  • Chefskompetens
  • Social kompetens
  • Stresshanteringsförmåga 

Efter ca två månader sker en uppföljningsdag som avser att hjälpa dig med ytterligare reflektion och utbyte av erfarenheter med andra ledare i syfte att se över och eventuellt modifiera din utvecklingsplan. Mellan steg 1 och 2 erbjuds du en individuell telefoncoachning.

Upplägg

I utbildningen varvas teori med gruppdiskussioner och övningar. Du förväntas delta mycket aktivt på kursen. Under dagarna kommer du att få uppleva olika metoder för att skapa engagemang och närvaro som hjälper dig att finna ditt fokus. En stor del av utbildningen genomförs med grupper om tre i syfte att öka den egna reflektionen, s.k. lärteam. Du får även coaching av en av våra handledare. Under utbildningen sker aktiv träning i relevanta case tillsammans med skådespelare.

Investering

Investering är 29 900 kr ex moms. Lunch & kaffe ingår, samt middag dag 1.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Utvecklande ledarskap, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Mercuri International Sverige AB

Mercuri International Sverige AB

Mercuri International

Eftersom vi på Mercuri International själva jobbar med både sälj och ledarskap har vi full koll på hur häftig kickbacken kan bli med riktigt vässade processer. Ta ett råd från någon som har över 50 års erfarenhet inom säljträning, säljledning...


Läs mer om Mercuri International Sverige AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Mercuri International Sverige AB

Gustav III:s Boulevard 42
169 03 Solna

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Utvecklande ledarskap!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 279 recensioner
Alla recensioner för arrangören