Visa utbildning.se som: Mobil

UL - Utvecklande Ledarskap

Human Resource AB
Kort om utbildningen
4 dagar
18 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-06-21 - Göteborg
Öppen utbildning
   
Göteborg

Kursbeskrivning

förstoringsglasÄr det dags för dig att ta nästa steg i ditt ledarskap?
Utvecklande Ledarskap (UL) ger dig möjligheten och verktygen att effektivt utveckla ditt ledarskap, dina medarbetare och din organisation genom att arbeta med det som är viktigt på riktigt.

Aktuell forskning vad gäller ledarskap visar på att det Utvecklande Ledarskapet gör skillnad och ger dig som chef och ledare de förutsättningar du behöver för att utöva ett gott och framgångsrikt ledarskap.

Utvecklande ledarskap (UL) är försvarsmaktens svenska modell av ”transformational leadership”, en av världens mest omfattande ledarteorier. UL är också den ledarmodell som har den tydligaste påverkan på organisationens resultat och utvecklar beteenden som skapar motiverade medarbetare redo att ta ansvar. UL är också den ledarmodell som forskarna anser bäst kommer att möta nästa generations medarbetare – generation Y och Z.

Som ledare befinner du dig mitt i centrum där resultaten påverkas av mötet mellan uppgifter, mål, beslut, samarbete och relationer. Du behöver därför vara flexibel, kreativ, tålmodig, lyssnande och ödmjuk samtidigt som du måste vara handlingskraftig, målinriktad med en förmåga att se klart och fatta kloka beslut.  Fokus behöver ligga både på framtiden och det som händer i ett kortare perspektiv. Förutom det behöver du som ledare arbeta genom dem du leder genom att visa tillit, synliggöra, inspirera och motivera -   och det är just detta som definierar det Utvecklande Ledarskapets principer.

Utgångspunkten i utbildningen är att stärka ditt personliga ledarskap men också utöka din ledarskapsförmåga och handlingskraft gentemot medarbetare. Genom att lära mer om dig själv, reflektera och få användbara verktyg kommer detta leda till att dina medarbetare också utvecklas och göra dem mer beredda och rustade inför kommande framtida utmaningar.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som har ett ledaransvar och som vill utveckla sina ledarförmågor t.ex. chefer, teamledare m.m.

Plats:

Centralt Göteborg

Upplägg

Upplägg

 • 360 graders feedback med Individuell återkoppling
 • Ökad förståelse för hur du påverkar medarbetarnas prestationsförmåga
 • Ledarskapsmodellen i teori och praktik
 • Ökad medvetenhet kring styrkor och utvecklingsområden
 • Ökad självkännedom och ökad självkänsla som ledare
 • En handlingsplan som säkerställer din fortsatta utveckling som ledare
 • Erfarenhetsutbyte

Kursen startar med tre heldagar och cirka en månade senare genomförs en fördjupningsdag (samtliga dagtid). Däremellan arbetar du med att implementera dina nya färdigheter i vardagen genom en konkret och individuell handlingsplan. Du får också ett individuellt uppföljningssamtal av en handledare i syfte att ytterligare stärka effekterna av ditt ledarskap.

Tid & plats

Datum                  

21-23 juni 2021

 • Dag 1: kl. 10-18
 • Dag 2: kl. 8.30-17
 • Dag 3: kl.8.30 -15

30 augusti

 • Dag 4: kl. 10-17

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om UL - Utvecklande Ledarskap, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 52 recensioner.

Kursdeltagare
(5)
Kursdeltagare
(5)
Kursdeltagare
(4)

Human Resource AB

Human Resouce AB

Seniora organisationskonsulter med lång erfarenhet inom ledarskap, medarbetarskap, coaching och organisationsutveckling.Doktorsavhandling inom ämnen ”Coaching och Ledarskap”Coachcertifierade konsulter på PCC- samt ACC-nivåMångårig erfarenhet att arbeta med privat och offentliga organisationer Human Resource AB startades 1983 av fil. doktor Tina Eriksson och funnits...


Läs mer om Human Resource AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Human Resource AB


 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,6)
Baseras på 52 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 169 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen UL - Utvecklande Ledarskap från Human Resource AB, fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar