Utvecklande Ledarskap

Svenska DISC deluxe AB, Rikstäckande
Längd
Skräddarsytt upplägg
Nästa kurstillfälle
Hör gärna av er för mer information se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Längd
Skräddarsytt upplägg
Nästa kurstillfälle
Hör gärna av er för mer information se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

utvecklande ledarskap

UL – Utvecklande Ledarskap – kraftfull ledarutveckling

UL – Utvecklande Ledarskap skiljer sig från det konventionella ledarskapet i hur man motiverar sina medarbetare. En utvecklande ledarstil kännetecknas av att ledaren uppträder som ett föredöme och lyfter frågor om moral och etik, ledaren inspirerar och motiverar för att skapa delaktighet samt visar personlig omtanke som både handlar om att ge stöd men också konfrontera oönskat beteende. Forskning visar att den utvecklande ledarstilen har en mycket gynnsam effekt på såväl det organisatoriska ledarskapet som medarbetarnas utveckling.

Inför utbildningen gör du och dina medarbetare en skattning av dina ledarbeteenden och önskvärda kompetenser. Du väljer själv vilka 6-10 bedömare som gör din skattning och ni gör skattningen via internet. Med denna information som stöd får du bekräftelse på det som fungerar och arbetar fram en tydlig riktning för ditt framtida ledarutveckling.

Mellan grundkursen och fördjupningsdagen får du personlig coachning med någon av kursledarna för att säkerställa situationsanpassad tillämpning.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Hör gärna av er för mer information

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Målgrupp

Chefer och ledare på olika nivåer kan gå utbildningen. Deltagare på chefsnivå inom egen organisation eller från skilda verksamheter kan gå detta program tillsammans. Detta är individutveckling tillsammans!

Tid & plats

Hör av er för skräddarsytt upplägg

Examen, diplom m.m.

Kursintyg utfärdas efter genomförd utbildning

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Utvecklande Ledarskap, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Svenska DISC deluxe AB
Våning 6
St. Badhusgatan 18-20
411 21 Göteborg

Vi utbildar dig till att bli excellent på DISC. Efter utbildningsdagarna ingår handledning, övningsprofiler och support i tre månader utan extra kostnad. Vi utbildar dig till att kunna verktygen och använda dem effektivt. Först då upplevs du som excellent på...

Läs mer om Svenska DISC deluxe AB och visa alla utbildningar.

Highlights