UL – Utvecklande Ledarskap

Rezon AB
Kort om utbildningen
4 dagar
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information - Sverige
Företagsanpassad utbildning
Rikstäckande

Kursbeskrivning

UL – Utvecklande ledarskap – en mycket praktisk ledarutbildning

UL – Utvecklande ledarskap skiljer sig bland annat från det konventionella ledarskapet i hur man motiverar sina medarbetare. Ett utvecklande ledarskap kännetecknas av att ledaren uppträder som ett föredöme och lyfter frågor om moral och etik, ledaren inspirerar och motiverar för att skapa delaktighet samt visar personlig omtanke som både handlar om att ge stöd men även konfronterar i ett gott uppsåt. Forskning visar att det utvecklande ledarskapet har en mycket gynnsam effekt på det organisatoriska ledarskapet och medarbetarnas utveckling.

Innan utbildningen kommer du och dina medarbetare göra en skattning av dina ledarbeteenden. Du får med stöd av detta en tydlig riktning för ditt framtida ledarskap. Du väljer själv vilka 6-10 bedömare som gör din skattning och ni gör alla skattningen via internet.

Utvecklande ledarskap kursens mål är att:

  • Kunna analysera, reflektera över och medvetet utveckla dina dagliga ledarhandlingar.
  • Detta sker med stöd av modellen Utvecklande ledarskap samt den självinsikt som kommer ur tolkningen av feedback-instrumentet ULL (Utvecklande Ledarskap Ledarbedömning).
  • Syftet är att bättre utveckla den egna arbetsgruppen för att på sikt nå högre effektivitet i organisationen.

Målgrupp

Alla chefer och ledare på olika nivåer kan gå utbildningen. Kursen kräver inget ”främlingsskap” utan kan genomföras med deltagare på chefsnivå inom egen organisation och med skilda verksamheter i såväl fasta som tillfälliga strukturer.

Investering

Pris: 20 900 kr.

Det tillkommer kostnad för kost och logi 6500kr.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om UL – Utvecklande Ledarskap, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Rezon AB

Rezon är ett konsultföretag som arbetar med organisations- och ledarutveckling. Vi har 7 anställda och ett 40-tal samarbetskonsulter som arbetar åt oss i olika uppdrag. Rezon har kontor i Sundsvall och Stockholm och anställda som bor på västkusten och i...


Läs mer om Rezon AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Rezon AB

Box 1007
851 11 Sundsvall

Tel: 010-709 98 00
Mobil 070-3223687

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera UL – Utvecklande Ledarskap!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 35 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen UL – Utvecklande Ledarskap från Rezon AB, fyll i dina uppgifter: