Visa utbildning.se som: Mobil

Missa inte Upskill & Reskill den 25 januari 2023 – ett digitalt och kostnadsfritt event! Anmäl dig idag 

Arbetsrätt och Arbetsmiljö - Stora paketet / Bibliotekspaketet

Iseskog
Kort om utbildningen
24 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Kontakta oss. - Distans
Onlineutbildning
Distans

Beskrivning av: Arbetsrätt och Arbetsmiljö - Stora paketet / Bibliotekspaketet

E-utbildning med Tommy Iseskog - Arbetsrätt och Arbetsmiljö

God personalpolitik förutsätter god personaljuridik. Vi erbjuder dig heltäckande kunskap inom arbetsrätt och arbetsmiljö. Föreläsningar av Tommy Iseskog, Sveriges mest erfarna expert inom arbetsrätt.  I ”Arbetsrätt och Arbetsmiljö - Stora paketet”  ingår samtliga 21 föreläsningar av och med Tommy Iseskog.

De är pedagogiskt upplagda med kunskapsfrågor och möjlighet till diplom och de digitala föreläsningarna kan med fördel användas just som ett bibliotek!

Kursledare

Tommy Iseskog

Tommy Iseskog är en av Sveriges främsta arbetsrättsexperter – han bevakar nyheter och vägledande domar inom arbetsrättsområdet varje dag, året runt. Han är även författaren som skriver pedagogiskt och lättbegripligt för dem som arbetar operativt inom dessa områden – ofta finns hans bok i bokhandeln redan innan den nya lagen träder ikraft. Tommy syns ofta i media för att ge expertkommentarer i samhällsaktuella frågor inom arbetsmarknadsområdet. Med sin gedigna erfarenhet och sin förmåga att beskriva det komplicerade på ett lättbegripligt sätt är han ofta anlitad av både arbetsgivare och arbetstagarorganisationer. Han läses av och har föreläst för tusentals HR-specialister, fackliga företrädare, chefer och studenter.

Kursinnehåll

Du får heltäckande kunskap inom områdena

- anställning, 

- diskriminering och likabehandling i arbetslivet

- arbetsmiljö

- medbestämmande

  • Streama föreläsningarna och se dem om och om igen. Eftersom föreläsningarna är inspelade i bästa studiokvalitet, kan de med fördel ses på storbild i grupp likväl som i din dator eller smartphone.
  • Kunskapsfrågor finns till varje föreläsning. Alla frågor måste besvaras korrekt för att resultatet ska bli godkänt. Testerna går att göra om igen. Kunskapsfrågorna kan med fördel även användas som diskussionsunderlag i grupp.
  • Till samtliga föreläsningar finns en fullödig Powerpointpresentation för utskrift.
  • Till varje föreläsning finns en innehållsförteckning med exakta tidsangivelser. Det gör det lätt att snabbt hitta det avsnitt du vill se igen eller letar efter. Programmet minns var du slutade titta senast.
  • Fem av våra föreläsningar har engelsk textning och grafik. Även kunskapsfrågorna och Powerpointpresentationerna är översatta.
  • Har man flera användare i samma organisation, kan man med fördel ha en Administratör som ser vem som har genomgått vilka föreläsningar och klarat tillhörande kunskapstest. Administratören kan också enkelt lägga till och ta bort personer, som har tillgång till E-utbildningarna i organisationen. Detta ger möjlighet till full koll och överblick på utbildning i arbetsrätt hos er!
  • Som abonnent har du en aktualitetsgaranti. Den innebär att föreläsningarna alltid är uppdaterade efter gällande arbetsrättsregler och praxis. Du behöver inte hålla reda på förändringar själv. Vi skickar ett mejl om lagändringen och att föreläsningen är utbytt!

Aktualitetsgaranti

Som abonnent har du en aktualitetsgaranti. Den innebär att föreläsningarna alltid är uppdaterade efter gällande arbetsrättsregler och praxis. Du behöver inte hålla reda på förändringar själv. Vi skickar ett mejl om lagändringen och att föreläsningen är utbytt!

Målgrupp

För alla som arbetar med HR, för chefer med personalansvar, fackliga företrädare, förhandlingschefer och andra som brinner för arbetsrätt!

Investering

Abonnemangsavgift: 22 000 kr/år

Kostnad/användare: 2 000 kr/år

Upplägg

Vi garanterar att du kan starta utbildningen inom en arbetsdag efter köpet. 

Kunskapsfrågor finns till varje föreläsning. Alla frågor måste besvaras korrekt för att resultatet ska bli godkänt. Testerna går att göra om igen. Kunskapsfrågorna kan med fördel även användas som diskussionsunderlag i grupp.

Examen, diplom m.m.

När man klarat ett test till en föreläsning, får man ett intyg. När man klarat alla kunskapsfrågor i Arbetsrätt och Arbetsmiljö - Lilla paketet (11 föreläsningar) och/eller i Arbetsrätt och Arbetsmiljö - Stora paketet (alla 21 föreläsningar), får man ett diplom. Intyg och diplom lagras på ditt konto hos oss och får ett unikt ID-nummer för att garantera äktheten. Du laddar enkelt ner dina intyg och diplom, som du sedan kan dela på t.ex. LinkedIn.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Arbetsrätt och Arbetsmiljö - Stora paketet / Bibliotekspaketet, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Iseskog

Vi - Iseskog - är det lilla företaget med de höga kraven på absolut toppklass på våra utbildningar, tjänster, böcker, artiklar och övrig arbetsrättslig information! Vi ser till att du håller dig uppdaterad med det du behöver veta inom t.ex....


Läs mer om Iseskog och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Iseskog

Iseskog

Norr Mälarstrand 18
112 20 STOCKHOLM

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 14 recensioner.

Anna Grankvist
"Iseskog lär ut komplicerade ämnen på ett pedagogiskt sätt"
Sara Persson
"Jättebra upplägg och pedagogiska förklaringar!"
Viktor Ragnarsson
”Pedagogiskt och superbra upplägg. Nyttigt och bra med kunskapstest efter man tittat”
Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 14 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 102 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Arbetsrätt och Arbetsmiljö - Stora paketet / Bibliotekspaketet från Iseskog, fyll i dina uppgifter: