Arbetsrätt och Arbetsmiljö - Lilla Bibliotekspaketet

Iseskog, Distans
Pris
15 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Tillgång inom 1 arbetsdag se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Pris
15 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Tillgång inom 1 arbetsdag se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Från 15 000 SEK exkl. moms / person

Beskrivning av: Arbetsrätt och Arbetsmiljö - Lilla Bibliotekspaketet

Lilla Bibliotekspaketet/Chefspaketet

E-utbildning med Tommy Iseskog - Arbetsrätt och Arbetsmiljö

God personalpolitik förutsätter god personaljuridik. Vi erbjuder dig heltäckande kunskap inom arbetsrätt och arbetsmiljö. Föreläsningar av Tommy Iseskog, Sveriges mest erfarna expert inom arbetsrätt. Är du chef, HR-specialist eller facklig företrädare? Då behöver du goda grundkunskaper i arbetsrätt för att vara trygg och säker i din yrkesroll. I Lilla paketet "Arbetsrätt och Arbetsmiljö” ingår 11 handplockade föreläsningar som ger den grunden.

Inom Kollektiv arbetsrätt

 • Kollektivavtal
 • Medbestämmandelagen

Inom Anställning och anställningsskydd

 • Anställningsavtal
 • Anställningsskydd
 • Arbetsgivarens rehabiliteringsansvar
 • Nya Visselblåsarlagen

Inom Diskriminering

 • Likabehandling och lönekartläggning
 • Skydd mot diskriminering

Inom Arbetsmiljö och arbetstid

 • Arbetsmiljölagen
 • Chefens arbetsmiljöansvar
 • Organisatorisk och social arbetsmiljö

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Tillgång inom 1 arbetsdag

 • Onlineutbildning
 • Distans

Kursledare

Tommy Iseskog

Tommy Iseskog är en av Sveriges främsta arbetsrättsexperter – han bevakar nyheter och vägledande domar inom arbetsrättsområdet varje dag, året runt. Han är även författaren som skriver pedagogiskt och lättbegripligt för dem som arbetar operativt inom dessa områden – ofta finns hans bok i bokhandeln redan innan den nya lagen träder ikraft. Tommy syns ofta i media för att ge expertkommentarer i samhällsaktuella frågor inom arbetsmarknadsområdet. Med sin gedigna erfarenhet och sin förmåga att beskriva det komplicerade på ett lättbegripligt sätt är han ofta anlitad av både arbetsgivare och arbetstagarorganisationer. Han läses av och har föreläst för tusentals HR-specialister, fackliga företrädare, chefer och studenter.

Kursinnehåll

Du får den kunskap du behöver inom områdena

- anställning,

- diskriminering och likabehandling

- arbetsmiljö

- medbestämmande

 • Streama föreläsningarna och se dem om och om igen. Eftersom föreläsningarna är inspelade i bästa studiokvalitet, kan de med fördel ses på storbild i grupp likväl som i din dator eller smartphone.
 • Kunskapsfrågor finns till varje föreläsning. Alla frågor måste besvaras korrekt för att resultatet ska bli godkänt. Testerna går att göra om igen. Kunskapsfrågorna kan med fördel även användas som diskussionsunderlag i grupp.
 • Till samtliga föreläsningar finns en fullödig Powerpointpresentation för utskrift.
 • Till varje föreläsning finns en innehållsförteckning med exakta tidsangivelser. Det gör det lätt att snabbt hitta det avsnitt du vill se igen eller letar efter. Programmet minns var du slutade titta senast.
 • Fem av våra föreläsningar har engelsk textning och grafik. Även kunskapsfrågorna och Powerpointpresentationerna är översatta.
 • Har man flera användare i samma organisation, kan man med fördel ha en Administratör som ser vem som har genomgått vilka föreläsningar och klarat tillhörande kunskapstest. Administratören kan också enkelt lägga till och ta bort personer, som har tillgång till E-utbildningarna i organisationen. Detta ger möjlighet till full koll och överblick på utbildning i arbetsrätt hos er!
 • Som abonnent har du en aktualitetsgaranti. Den innebär att föreläsningarna alltid är uppdaterade efter gällande arbetsrättsregler och praxis. Du behöver inte hålla reda på förändringar själv. Vi skickar ett mejl om lagändringen och att föreläsningen är utbytt!

Aktualitetsgaranti

Som abonnent har du en aktualitetsgaranti. Den innebär att föreläsningarna alltid är uppdaterade efter gällande arbetsrättsregler och praxis. Du behöver inte hålla reda på förändringar själv. Vi skickar ett mejl om lagändringen och att föreläsningen är utbytt!

Målgrupp

För alla som arbetar med HR, för chefer med personalansvar, fackliga företrädare, förhandlingschefer och andra som brinner för arbetsrätt!

Upplägg

Vi garanterar att du kan starta utbildningen inom en arbetsdag efter köpet. 

Kunskapsfrågor finns till varje föreläsning. Alla frågor måste besvaras korrekt för att resultatet ska bli godkänt. Testerna går att göra om igen. Kunskapsfrågorna kan med fördel även användas som diskussionsunderlag i grupp.

Examen, diplom m.m.

När man klarat alla kunskapsfrågor i paketet "Arbetsrätt och Arbetsmiljö - Lilla bibliotekspaketet" (11 föreläsningar) och/eller i Arbetsrätt och Arbetsmiljö - Stora paketet (alla 21 föreläsningar), får man ett diplom. Intyg och diplom lagras på ditt konto hos oss och får ett unikt ID-nummer för att garantera äktheten. Du laddar enkelt ner dina intyg och diplom, som du sedan kan dela på t.ex. LinkedIn.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Arbetsrätt och Arbetsmiljö - Lilla Bibliotekspaketet, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 11 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
5/5
Sara Persson
16 feb 2022

"Toppenbra! Tommy går igenom ämnet på ett strukturerat och pedagogiskt vis!"

5/5
Jakob Lundgren
16 feb 2022

"Väldigt lärorikt och bra struktur på utbildningen!"

5/5
Anna Weiss
16 feb 2022

"Mycket bra utbildning! Tydligt förklarat och bra exempel!"

Iseskog
Norr Mälarstrand 18
112 20 STOCKHOLM

Vi - Iseskog - är det lilla företaget med de höga kraven på absolut toppklass på våra utbildningar, tjänster, böcker, artiklar och övrig arbetsrättslig information! Vi ser till att du håller dig uppdaterad med det du behöver veta inom t.ex....

Läs mer om Iseskog och visa alla utbildningar.

Highlights