Visa utbildning.se som: Mobil

Professional Scrum Master II

Informator
Kort om utbildningen
2 dagar
16 950 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: 2021-02-10 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Göteborg, Stockholm

Kursbeskrivning


Professional Scrum Master II-kursen är helt och hållet fokuserad på Scrum Master-rollen och utgör ett gott stöd i en Scrum Masters professionella utveckling.
Målet med denna fortsättningskurs är att fördjupa förståelsen och förmåga att tillämpa Scrums värden och principer i det dagliga arbetet.

* Kursen genomförs med och hos vår partner ProAgile

 
Bakgrund
PSM II-kursen hjälper deltagarna förstå de ställningar/ståndpunkter (stances) som är typiska för en effektiv Scrum Master och servant-leader. Vi djupdyker i hur en som Scrum Master servar Scrum Team, Product Owner och den omgivande organisationen. Utmed vägen går vi igenom praksisar och färdigheter som kan användas för att forma rätt typ av konversationer, och ser hur man tillämpar dem för att bli bättre Scrum Master.
Utbildningen hålls ständigt uppdaterad av Ken Schwaber, baserat på dagliga utövandet från över 200 Scrum.org-instruktörer runt om hela världen. Det säkerställer att du får ut maximalt värde, och att din PSM II-certifiering förblir ett respekterat kompetensbevis i branschen. Hos oss leder Fredrik Wendt, certifierad Professional Scrum Trainer, kursen på svenska och ser till att allt materiel passar i Sverige.

Olika praxisar, tekniker, verktyg, färdigheter samt ställningar som skapar en effektiv Scrum Master
Hur Scrum-principer och -värden guidar en Scrum Master i de utmaningar en ställs in för, och beslut en bör ta
Hur en Scrum Master agerar som servant-leader och hur man utvecklar sin förmåga att verka i denna roll
Vad en Scrum Master kan göra för att stötta och hjälpa utvecklingsteam (Development Team) och produktägare (Product Owners) att blir effektiva
Olika sätt en Scrum Master kan verka för att ändra omgivningen för att bättre möjliggöra Scrum-team att bli framgångsrika, med hög nivå av agilitet
Tillhanda hålla tips och tekniker för en Scrum Master i att arbeta med hela organisationen till att stödja alla Scrum Team

Kursen levereras i samarbete med

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Professional Scrum Master II, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Informator

Informator

Utbildningsutbud

Informator är utbildningsföretaget som stärker din konkurrenskraft genom att underhålla, uppdatera och tillföra relevant kunskap inom IT och management där och när du behöver det. Vi har vuxit tillsammans med svensk mjukvaruindustris ledande företag och utbildat utvecklare, tekniker, projektledare och chefer sedan...


Läs mer om Informator och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Informator

Karlavägen 108
115 26 Stockholm

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Professional Scrum Master II från Informator, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Professional Scrum Master II!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 712 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Mer inom området

Liknande utbildningar