Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Hjärtum Utbildning

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 756 recensioner.

Ola Hansson, verksamhetsledare, Kungälvs kommun Entreprenad
(5)
Jag tar med mig ALLT från utbildningen, de va den absolut bästa utbildning jag gått. Fantastisk föreläsare.
Kursdeltagare
(5)
Väldigt bra innehåll i utbildningen. Många delar i utbildningen som går att applicera i min verksamhet. En mycket bra föreläsare med bred kunskap kring ledarskap och dess tekniker.
Linda, Customer Experience Specialist, Puls & Träning
(5)
Helt fantastisk föreläsare! Supertrevlig personal! Utbildningen var så otroligt givande.
Kursdeltagare
(5)
Jag har verkligen inget negativt att säga, superbra utbildning! Jättebra föreläsare, pedagogisk och jättekunnig i office!
Kursdeltagare
(5)
Superbra lärare. Jättebra att man fick öva i anslutning till alla moment.
Anna Jansson, fordonsamordnare, Gavle Drift och Service
(5)
Väldigt pedagogisk och duktig utbildare Annika. Supernöjd med bra upplägg och jag fick med mig mycket jag kan använda i mitt dagliga arbete. Superpedagogisk och kunnig i ämnet utan att göra det krångligt. Lätt att förstå. Fler borde göra detta och inte jobba i flera år i Excel som självlärd. Detta skulle spara mkt tid för många verksamheter.
Kursdeltagare
(5)
Fantastisk kunskap hos den som lärde ut.
Lars Holmström, arbetsledare, KGM Datadistribution AB
(5)
5 av 5
Tommy Wallin, arbetsledare, Brandsäkra AB
(5)
Mycket bra utbildare, höll intresset uppe. Har varit på en del utbildningar men aldrig träffat en sån här bra och vältalig utbildare. Väldigt nöjd med hela utbildningen samt lokalen.
Peter Söderholm. KGM
(4)
Den var tydlig och informationsrik. Och Martin är en mycket kompetent föreläsare,man fick mycket tips och råd som man har nytta av.
Andreas Ljugqvist, driftledare, Skåne Blekinge Vattentjänst AB
(5)
Mycket engagerad och påläst föreläsare.
Fredrik Carlberg, vice VD, Svep Design Center AB
(5)
Vilken fantastiskt bra föreläsare! Jag var lite rädd för att det bara skulle vara en föreläsare som läser från en PowerPoint men nu var det en person som verkligen brann för sitt jobb och gav mig allt jag önskade plus en hel del mer än vad jag hade förväntat mig. Tack så mycket! Det finns så många bra dimensioner på den här utbildningen så jag ...
Visa mer
Mikael Bergkvist, VD, Svep Design Center AB
(5)
Mycket bra föreläsare, kände att jag fick ut mycket av kursen pga den goda pedagogiken och retoriken. Det blev aldrig tråkig eller obekvämt. En bra grund att stå på kunskapsmässigt, speciellt kring motivation av medarbetare och konflikthantering. Kan högt rekommendera den till andra chefer.
Martin Lewin, VD, Dekiru Solutions AB
(4)
Bra tempo. Bra kopplingar till verklingheten, case och anekdoter. Inga problem att hålla sig vaken. Mycket bra. Man höll lätt fokus hela dagen trots vissa torra och trista avsnitt.
Kursdeltagare
(5)
Imponerande att kunna gå igenom hela BAS-kontoplanen 2019 och hålla klassens motivation och intresse uppe från start till slut. En eloge!
Michael Bodin, COO, Production Wibax AB
(4)
Väl genomtänkt och bra innhåll. Mycket skicklig föreläsare och bra erfarenheter som han kan exemplifiera. Träffade några nya intressanta människor som jag fick kontakt med. Mycket bra genomförd kurs som gav mig det jag var ute efter.
Linnea, administratör, Envac Scandinavia AB
(5)
Roligt, intressant och lärorikt.
Kursdeltagare
(5)
Det var mycket bra att få möjlighet att diskutera i gruppen under föreläsningen. Tiden gick väldigt fort, det gör den när det är en bra föreläsning. Fick hjälp att sätta ord på vad som händer i besvärliga situationer. Jag har jobbat med kundservice i 40 år och har mycket rutin och försöker varje dag att fundera vad som jag kan göra bättre. Med ...
Visa mer
Kursdeltagare
(5)
Kursen var väldigt inspirerande och rolig! Fick med mig flera bra tips och fick en hel del tankeställare. 5 av 5 till Christer!
Kursdeltagare
(5)
En mycket bra utbildning! Bättre än mina förväntningar. Mycket bra föreläsare som gjorde ämnet väldigt intressant och jag fick många aha upplevelser. Jag kände mig extra positiv när jag gick från kursen.
Kursdeltagare
(5)
Föreläsaren var helt underbar och fångade allas intresse och fick alla att vara delaktiga. Kunnig och engagerad fick med alla i utbildningen.
Kursdeltagare
(5)
Föreläsaren var väl förberedd. Kunde översätta tråkig lagtext till "vardagsspråk".
Kursdeltagare
(5)
Mycket bra Inspirerande, förklarade på ett superbra sätt så man förstod. Har aldrig haft en bättre föreläsare. Tomas var TOPPEN. Jag är helnöjd med kursen.
Lars Löwenadler, Teamledare, Sigma Civil
(5)
Martin var väldigt duktig på att förmedla sitt budskap och hade ett väldigt bra innehåll i kursen. Tar med mig en hel verktygslåda med olika metodiker och tankesätt för att förstå människor och organisation.
Annette Nyberg, enhetschef, Svensk Handel
(5)
Bra upplägg och lagom tempo. Mycket kunnig och lyhörd kursledare! Trevliga lokaler, vaken service. Rent, snyggt och trivsamt. Inget saknades :)
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!