Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Hjärtum Utbildning

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 857 recensioner.

Jana, kundansvarig, Rent08
Rolig, givande dag!
Anne Mäkelä Tapper, gruppledare, Gislaveds kommun
Mycket bra utbildning och mycket bra ledare. Lärde mig mer på 2 dagar än jag gjort på en längre kurs.
Alice Sundström, gruppledare, Gislaveds Kommun
Jag hade inga förväntningar men blev så positivt överraskad av utbildningen i sin helhet. En av de bästa jag varit på. Pedagogisk, lättsam, rolig och oerhört inspirerande. Webbutbildningen fungerade väldigt bra.
Kursdeltagare
Mycket bra! Det var även mycket bra kopplingar mellan teori och verkliga fall/påhittade fall som förklarade på ett pedagogiskt vis.
Kursdeltagare
Jag fick många tips och flera aha-upplevelser under utbildningen.
Kursdeltagare
Mycket lärorik. Engagerad kursledare.
Kursdeltagare
Jätte bra kurs och en duktig kursledare. Kunde inte varit bättre.
Kursdeltagare
Rätt nivå. Läraren (Annika) var mycket pedagogisk och anpassade sig till elevernas kunskapsnivå. Kort sagt, alla rätt!!!
Sara Högberg, Customer Support
Christer levererade en utbildning som var inspirerande, tänkvärd och mycket lärorik. Spot on. Tack!
Kursdeltagare
Mycket stor kunskap. Kunde svara på alla våra frågor!
Kursdeltagare
Bra upplägg och pedagogisk kursledare. Mycket bra!
Unnur Þóra Högnadóttir, läkare, Vårdcentra Island
5 av 5
Kristina Ullbors, Manuals manager, Dellner Couplers AB
Allt var till stor hjälp. Jag känner mig tryggare i min roll efter kursen och vet nu vad jag ska jobba vidare med. Mycket bra. Kursledaren lyckades skapa en dialog som många andra kursledare misslyckas med. Han öppnade med hur viktigt det är att vi har en dialog och skapade en trygghet som tillät att vi kunde avbryta för frågor närsomhelst.
Benita, ansvarig receptionist
Christer var trevlig och lyhörd, professionell, inkluderade alla i gruppen så alla kom till tals. Kändes bra med inblick och få bekräftat att det man gör är bra.
Ewelina Anzelius, koordinator, Kriminalvården
Väldigt bra kurs, ibland hade man önskat att grotta ner sig mer i ett ämne. Men väldigt bra helhet och väldigt lärorikt. Fungerade bättre än förväntan att göra på distans. Väldigt nöjd med Malin. Hon var pedagogisk och besvarade alla frågor med olika synvinklar och förslag. Väldigt givande! Lite svårt med diskussioner då alla inte hade samma er...
Visa mer
Martin Bovellán, projekt- och konstruktionschef, Dellner Dampers AB
Mycket välplanerad, tydlig och bra reflektioner till praktiska exempel. Imponerad av den varma, tydliga och sakliga retoriken. Livsinsikt, med tydlig koppling till företagsamhet.
Erika Ulloa, klinikchef innerstaden, Stockholm Oral Care
Jag är mycket nöjd med både föreläsaren och innehållet, hade varit bra om utbildningen hade skett i början av anställningen då hade man kunnat implementera en massa bra tips som jag fått under kursens gång.Men pga pandemin så har detta inte varit möjligt tyvärr. Men känner nu att jag fått massa bra saker att tänka på som chef. Mycket bra föreläs...
Visa mer
David, verkstadschef, Hinz Försäljnings AB
Nya perspektiv. Riktigt bra kursledare och trevlig personal. Allt var topp betyg och över förväntan! Jag rekommenderar starkt för nya chefer att gå denna kurs.
Pia Johansson, arbetsledare, Eslövs Pastorat
Mycket bra, var med på distans och det fungerade utmärkt. Kursledaren var väldigt bra, fick många bra verktyg till mitt jobb.
Melinda Ahlberg, Marginalen Bank
Jag är mycket glad att utbildningen gav mig så mycket. Mycket bra kursledare, man ville inte att hon skulle sluta prata.
Arvid, servicedesk, Rise
Väldigt bra kurs, trevlig och engagerad "instruktör" Kursledaren var jättebra. Nya strategier att använda för olika kunder, vitaminord och lipa.
Amanda Kåll Arbetsledare, grönyteskötsel, Hedemora Kommunfastigheter AB
Utbildningen gav mig mer än jag förväntat mig. Tar med mig mycket nytt till mitt yrke som arbetsledare. Kursledaren hade svar på alla frågor och funderingar och gav oss som åhörare många nya tankesätt att ta till sig. Han lyckades fånga mitt intresse konstant under hela utbildningen, och jag är nyfiken på att gå en vidareutbildning till hösten! ...
Visa mer
Linn Åkesson, kommunikationschef, Djurens Rätt
Mycket bra! Trots digital utbildning fick jag bra nycklar att ta med och utöva praktiskt i mitt ledarskap. Bra, intresserad och påläst kursledare! Onlineutbildningen funkade bra!
Marie, säljsamordnare, Landskrona Energi
Christer är en väldigt engagerad föreläsare och han ser till att han har med alla under föreläsningen. Hans driv, energi och kärlek till detta ämne smittar av sig.
Anpassad online-utbildning i besvärliga kundsamtal
Bra konkreta verktyg. Positiv stämning från föreläsaren hela tiden trots svårt ämne!
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!