Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Livsmedelssäkerhet inom distribution

Gothia Logistics
Kort om utbildningen
10 timmar
Nästa tillfälle: Kontakta oss. - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Hantering av livsmedel vid rätt temperatur

Grunden i livsmedelslagstiftningen är att den som vill tillhandahålla livsmedel på marknaden också ansvarar för att dessa livsmedel är säkra och rätt märkta. Alla som på ett eller annat sätt hanterar livsmedel i kedjan från produktion till konsumtion är viktiga aktörer.

Med ett allt större avstånd mellan råvara, producent och konsument blir transporterna av livsmedel ett viktigt led i livsmedelshanteringen. Därför gör tillsynsmyndigheterna mer frekventa kontroller av transporterna då de utgör en risk i livsmedelskedjan

Utbildningsmål
Du lär dig att förstå betydelsen av en obruten temperaturkedja under transporten samt att lätt rengörbara lastutrymmen är viktiga förutsättningar för hygieniskt säkra livsmedel. Eftersom många livsmedelsprodukter har en begränsad och kort hållbarhet ska företagets egen kontroll tillgodose en god livsmedelssäkerhet.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som arbetar eller avser att arbeta med försäljning, distribution, kundservice, inköpsfrågor och avrop inom livsmedelshantering och transporter.

Förkunskaper
Det finns inga formella kunskapskrav, däremot rekommenderas att du har en viss erfarenhet från hantering av livsmedel eller livsmedelshygienisk utbildning.

Upplägg

Livsmedelssäkerhet inom distribution är en Premiumkurs som läses över internet via vår plattform för e-learning Instant Education.

Utbildningens längd är cirka 10 timmar aktiv studietid, beroende på förkunskaper. I kursen ingår även personlig handledning i obegränsad omfattning via e-mail och/eller telefon. Varje studerande har tillgång till sin kurs i 6 månader.

Investering

Pris
2 350 SEK exkl. moms/studerande.
För större utbildningsprojekt; begär offert.

Onlinepris
2 220 SEK exkl. moms/studerande

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Livsmedelssäkerhet inom distribution, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Gothia Logistics

Gothia Logistics

Gothia Logistics arbetar med organisationsutveckling både på distans och genom möten. Vi är ett av Sveriges ledande utbildnings- och kunskapsföretag med inriktning mot industrins behov och har utbildat företag och privatpersoner över hela världen sedan 1992. Våra webbkurser har två...


Läs mer om Gothia Logistics och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Gothia Logistics


 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Livsmedelssäkerhet inom distribution!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 107 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Mer inom området

Liknande utbildningar