Inga recensioner än

Steven van Belleghem

Bestspeakers, Rikstäckande
Längd
Anpassad
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information! se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Längd
Anpassad
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information! se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Mer om Steven van Belleghem

Boka Steven van Belleghem

Boka Steven van Belleghem till ert nästa event

Steven är expert på digital kundhantering och visar vägen för hur man hanterar relationer i en modern värld. Han har skrivit tre bästsäljande böcker varav en, The Conversation Manager, även vunnit pris för mest innovativa marknadsföringsbok. Van Belleghem är även en framgångsrik entreprenör med många års erfarenhet och flera uppstartade bolag. Bara sedan 2014 har han varit involverad i 3 start-ups. Utöver detta jobbar han även deltid som marknadsföringsprofessor på Vlerick Business School i hemlandet Belgien. För att alltid hålla sig uppdaterad på ämnet så reser Steven och föreläsarkollegan Peter Hinssen på en årlig forskarresa till Silicon Valley där de tar del av de senaste digitala rönen. All denna erfarenhet tar Steven med sig upp på scen för att visa hur framtidens marknadsföring kommer se ut. Steven talar på ett smart, entusiastiskt och inspirerade sätt och det kommer bli provokativt, spännande och skrämmande på samma gång. Så var beredd med penna och papper, och njut av föreläsningen!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss för mer information!

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Steven van Belleghem, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
Bestspeakers
Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...

Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Highlights