Visa utbildning.se som: Mobil

Steven van Belleghem

Bestspeakers
Kort om utbildningen
Anpassad
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information! - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Mer om Steven van Belleghem

Boka Steven van Belleghem

Boka Steven van Belleghem till ert nästa event

Steven är expert på digital kundhantering och visar vägen för hur man hanterar relationer i en modern värld. Han har skrivit tre bästsäljande böcker varav en, The Conversation Manager, även vunnit pris för mest innovativa marknadsföringsbok. Van Belleghem är även en framgångsrik entreprenör med många års erfarenhet och flera uppstartade bolag. Bara sedan 2014 har han varit involverad i 3 start-ups. Utöver detta jobbar han även deltid som marknadsföringsprofessor på Vlerick Business School i hemlandet Belgien. För att alltid hålla sig uppdaterad på ämnet så reser Steven och föreläsarkollegan Peter Hinssen på en årlig forskarresa till Silicon Valley där de tar del av de senaste digitala rönen. All denna erfarenhet tar Steven med sig upp på scen för att visa hur framtidens marknadsföring kommer se ut. Steven talar på ett smart, entusiastiskt och inspirerade sätt och det kommer bli provokativt, spännande och skrämmande på samma gång. Så var beredd med penna och papper, och njut av föreläsningen!

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Steven van Belleghem, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Bestspeakers

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...


Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Bestspeakers

Bestspeakers

Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Steven van Belleghem!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 5 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Steven van Belleghem från Bestspeakers, fyll i dina uppgifter: