Visa utbildning.se som: Mobil

Arbete på Väg Nivå 1 och 2 - Webbkurs 100% online

Elerno Utbildning AB
Kort om utbildningen
Egen takt
2 495 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Valfritt datum - Distans
Onlineutbildning
   
Distans
Arbete på väg

Kursbeskrivning

Krav för dig som är fordonsförare och maskinförare av mobila arbetsmaskiner, eller utför ett arbete med fordon/mobila arbetsmaskiner på arbetsplatsen. Trafikverket kräver att man har den utbildning och kompetens som krävs för att trafiksäkerheten ska upprätthållas vid vägarbetsplatser.

Kursen Arbete På Väg – Steg 1 utgår från Trafikverkets kompetenskrav och riktar sig till alla som arbetar med vägarbete eller liknande, oavsett om det är byggande, underhåll eller drift. 

Din arbetsplats ska vara säker och både du och trafikanterna ska kunna känna er trygga. Därför finns det lagar, förordningar och föreskrifter som talar om hur arbetsmiljön på en vägarbetsplats ska bli säker för alla parter.

Den kompetens som Trafikverket kräver framgår i respektive kontrakt, med hänvisning till aktuellt kravdokument TDOK 2018:0371 som en del i arbetet med att öka säkerheten på arbetsplatser i trafiken samt minska olycksantalen. Även om benämningen Arbete på väg används, gäller även kraven för järnvägs- och gatuprojekt.

Det är du som arbetsgivare som intygar att medarbetarna har rätt kompetens och genom att gå vår kurs i arbete på väg får du den kunskap du behöver, samt ett intyg som visar att du har den kompetens som krävs vid arbete på väg.

Målgrupp

För vem?

Kursen vänder sig till anställda och entreprenörer som utför vägarbeten, oavsett om det rör sig om byggande, underhåll eller drift. Till exempel: entreprenadföretag, åkerier, i vissa fall elektriker som sysslar med kabelläggning eller reparationer längs vägen, riv- och saneringsföretag, kommuner med flera.

Målet med utbildningen

Att deltagarna efter genomförd utbildning ska ha kunskaper om de föreskrifter som Trafikverket, kommunerna och Arbetsmiljöverket har som krav, hur eget och andras uppträdande kan påverka trafiksäkerheten vid vägarbeten.

Upplägg

Utbildningen skickas till angiven epostadress med en personlig länk för att logga in. Allt är onlinebaserat och finns tillgängligt i 3 månader för repetition, även efter att kursen är avslutad. Ingen extra litteratur behöver köpas till. 

Tid & plats

Webbkurs 100% online. Pausa, anteckna och repetera när du vill under 3 månaders tid. Påbörja din kurs redan idag!

Examen, diplom m.m.

Intyg utfärdas efter avslutad kurs.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Arbete på Väg Nivå 1 och 2 - Webbkurs 100% online, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Elerno Utbildning AB

Elerno Utbildning AB

Om Elerno

Elerno är ett utbildningsföretag som erbjuder konkurrenskraftiga och kompetenshöjande utbildningar, både 100% digitalt/online och företagsanpassat på plats hos kunden. Tillsammans med våra pedagogiska utbildare som besitter upp till 20 års erfarenhet från diverse branscher är våra specialområden chef & ledarskap,...


Läs mer om Elerno Utbildning AB och visa alla utbildningar.
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Arbete på Väg Nivå 1 och 2 - Webbkurs 100% online från Elerno Utbildning AB, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Arbete på Väg Nivå 1 och 2 - Webbkurs 100% online!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 15 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar