Visa utbildning.se som: Mobil

Arbete på väg - Flaggvakt

EDU Performance
Kort om utbildningen
4 timmar
1 500 SEK exkl. moms
   
Avesta, Borlänge, Falun, Hedemora, Karlskoga, Karlstad - Visa alla  
Svenska

Kursbeskrivning

Arbete på väg - Flaggvakt

Utbildningen vänder sig till dig som ska agera flaggvakt vid ett vägarbete eller andra områden där det behövs trafikdirigering, tex vid en byggutfart.

Utbildningen syftar till att du ska känna dig säker i din roll som flaggvakt. Den utgår ifrån de säkerhets- och arbetsmiljökrav som finns när du arbetar som vakt. Du får kunskap om vaktens utrustning, vilka tecken du får använda för att dirigera trafiken och hur du ska agera så att hög säkerhet uppnås för de som arbetar och för trafikanterna. 

Vad är APV?

Arbete På Väg, som handlar om att behålla säkerheten på vägarbeten. Utbildningen syftar till att du ska känna dig säker i din roll som flaggvakt. Den utgår ifrån de säkerhets- och arbetsmiljökrav som finns när du arbetar som vakt. Du får kunskap om vaktens utrustning, vilka tecken du får använda för att dirigera trafiken och hur du ska agera så att hög säkerhet uppnås för de som arbetar och för trafikanterna. 

V3- principen (varna, vägled och värna) ingår som en del av utbildningen.

Kursmål inom Arbete på väg - Flaggvakt

Utbildningen avslutas med ett skriftligt kunskapstest för att säkerställa att kunskapskraven har uppnåtts. Skulle någon av deltagarna inte klara kunskapstest återkopplar EDU Performance till aktuell arbetsledare. Vi ger då feedback i vilka områden som deltagaren behöver repetera samt möjlighet att göra om testet vid ett annat tillfälle.

Efter avslutad utbildning samt godkänt kunskapstest utfärdar EDU Performance ett utbildningsbevis där det framgår vilken typ av utbildning som är genomförd.

EDU Performance är IDO6-ackrediterad kompetensregistrator vilket innebär att vi kan registrera genomförda utbildningar på deltagarens personliga ID06-kort. Detta kräver dock ett samtycke som sker i samband med utbildningen.

Företagsanpassad utbildning

Utbildningen vänder sig enbart till företag, minimum fem deltagare per uppdrag. För en liknande utbildning eller en öppen version kan du klicka här.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Målgrupp
Vänder sig till dig som har Arbete På Väg Steg 1 och vill utöka med enbart Flaggvakt.

Förkunskap
Arbete På Väg Steg 1 (1.1, 1.2, 1.3)

Kursledare

Roger Cederström

EDU Performance

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Arbete på väg - Flaggvakt , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

EDU Performance

EDU Performance AB                               

EDU Performance AB  ger dina anställda rätt kunskap genom våra utbildningar. Vi erbjuder kvalitetsutbildningar när, och var du vill. Givetvis skräddarsyr vi utefter era specifika önskemål. Kontakta oss gärna för mer information, eller boka enkelt en utbildning via vår bokningsportal. ...


Läs mer om EDU Performance och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

EDU Performance

Saltstigen 13
196 33 Kungsängen

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Arbete på väg - Flaggvakt !

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 221 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Arbete på väg - Flaggvakt från EDU Performance, fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar