Visa utbildning.se som: Mobil

Arbete på väg Steg 1 ( 1.1, 1.2, 1.3)

EDU Performance
Kort om utbildningen
1 dag
2 200 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-11-07 07:45 - Sollentuna
Sollentuna
Svenska
Öppen utbildning
Kommande starter
Sollentuna
2019-11-07 07:45  
2 200 SEK
2019-12-05 07:45  
2 200 SEK
2020-01-16 07:45  
2 200 SEK
2020-01-30  
2 200 SEK

Kursbeskrivning


Arbete på väg (APV) Steg 1 omfattar kompetenskrav för all personal som ska utföra vägarbete där Trafikverket är beställare. V3 – principen ingår som en del av utbildningen.

Utbildningen omfattar kunskap kring hur väghållningsarbete från fordon ska ske på ett trafiksäkert sätt. Hur ska fordonet placeras och hur undviker föraren de risker som kan uppstå med passerande fordonstrafik. Vilka vägmärken är tillåtna och hur ska fordonet ska utrustas på korrekt sätt. Hur ska fordonet placeras för att uppnå en säker arbetsmiljö samt en hög trafiksäkerhet för trafikanterna. Kunskap om Arbetsmiljölagen och dess föreskrifter (AFS) samt vad Trafikförordningen, Väglagen och Vägförordning.

STEG 1.3 GRUNDKOMPETENS FÖR ATT FÅ UTFÖRA VÄGARBETE

Deltagaren ska efter utbildningen inneha allmänna kunskaper om Trafikförordningen, Vägmärkesförordningen och dess föreskrifter. Kunna specifikt de bestämmelser som gäller för arbetets utförande och ha en anpassad kompetens för det arbete som personen utför. Kunna Trafikverkets regelverk för aktuellt arbete samt undvika de risker som kan uppstå med passerande fordonstrafik. Kunna ta emot instruktion och utföra arbetet som person med steg 2 kompetens förmedlar.

Kursmål

Utbildningen avslutas med ett skriftligt kunskapstest för att säkerställa att kunskapskraven har uppnåtts. Skulle någon av deltagarna inte klara kunskapstest återkopplar EDU Performance till aktuell arbetsledare. Vi ger då feedback i vilka områden som deltagaren behöver repetera samt möjlighet att göra om testet vid ett annat tillfälle.

Efter avslutad utbildning samt godkänt kunskapstest utfärdar EDU Performance ett utbildningsbevis där det framgår vilken typ av utbildning som är genomförd.

EDU Performance är IDO6-ackrediterad kompetensregistrator vilket innebär att vi kan registrera genomförda utbildningar på deltagarens personliga ID06-kort. Detta kräver dock ett samtycke som sker i samband med utbildningen.

Förkunskap
Inga förkunskaper krävs.

Påbyggnad
Flaggvakt
Arbete på väg Steg 2 
Arbete på väg Steg 3

Målgrupp

Målgrupp
Arbete På Väg Steg 1 vänder sig till dig som arbetar på vägarbeten där det förekommer passerande fordonstrafik i direkt anslutning till din arbetsplats, eller dig som behöver framföra någon form av väghållningsfordon.
Utbildningen är till för dig som behöver en bred grundkompetens inom arbete på väg.

Kursledare

Roger Cederström

EDU Performance

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Arbete på väg Steg 1 ( 1.1, 1.2, 1.3), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Sten D
(5)
Toppen ! +++++
Arne Bengtsson
(5)
Såg framför mig en tråkdag som jag skulle genomlida. Men icke ! Vilken kursledare !
Hamir A
(4)
Bra lokal och gott fika ! Roger grym !

EDU Performance

EDU Performance Logga

EDU Performance – utbildningar för bygg, anläggning och industrin

EDU Performance ger dina anställda rätt kunskap genom våra utbildningar. Vi erbjuder kvalitetsutbildningar när, och vart du vill. Givetvis skräddarsyr vi utefter ert specifika önskemål. Kontakta oss gärna för mer information, eller boka enkelt en utbildning via vår boknings portal....


Läs mer om EDU Performance och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

EDU Performance

Saltstigen 13
196 33 Kungsängen

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,5)
Baseras på 20 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 98 recensioner.
Alla recensioner för arrangören