Advanced Software Architecture

Längd
3-dagarskurs
Pris
29 950 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
25 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Språk
Engelska
Längd
3-dagarskurs
Pris
29 950 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
25 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Språk
Engelska
Från 29 950 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Advanced Software Architecture kommer att lyfta dig som mjukvaru- och lösningsarkitekt till nästa nivå i att bygga och designa avancerade distribuerade system. Kursen lär ut arkitektur genom ett nytt, banbrytande tillvägagångssätt som kombinerar mjukvaruteknik och komplexitetsteori, vilket ger en solid teoretisk bakgrund för avancerat beslutsfattande. Du får ett nytt perspektiv på arkitektur, med konkreta verktyg och tekniker som kommer att sätta dig som arkitekt i framkant på arbetsmarknaden.

Moderna arkitekter upplever stora ökningar vad gäller komplexitet. Tillsammans med ständigt utvecklade plattformar, produkter och det tryck som digitaliseringen medför blir det svårare och svårare att leverera konsekvent. Kursen hjälper dig att svara på dessa utmaningar med en serie beprövade verktyg och tekniker som har finslipats under de senaste 12 åren genom verklighetsbaserade erfarenheter, med ett mål att lyfta arkitektens bidrag till en ny nivå.

Advanced Software Architecture syftar till att ge verktygen till arkitekter för att snabbt anamma nytänkande och kunna leverera moderna lösningar. Vilket kommer att leda till enklare och snabbare leveranser med bättre kvalitet. Ännu viktigare är att kursen kommer att ge en ny vision om vad arkitektur är och hur man kan bidra till de utmaningar som organisationer står inför idag.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

25 november, 2024

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

Med denna utbildning får du

  • Verktyg och tekniker som hjälper dig att navigera i komplexitet i moderna distribuerade system
  • En snabbstart i effektiva distribuerade programvaruarkitekturer
  • Ett nytt sätt att tänka på arkitektur och arkitektens roll i digitaliseringens tidsålder

Målgrupp

  • Lösningsarkitekter
  • Verksamhetsarkitekter
  • CTOs
  • Systemutvecklare

Kursinnehåll

Kursen Advanced Software Architecture introducerar Complexity Science och Systems Engineering, och tittar sedan på hur dessa kan användas för att designa och bygga bättre system.

Kursledare

Barry O’Reilly är grundare av Black Tulip Technology och uppfinnare av residuality theory. Han har tidiage haft roller som chefsarkitekt för Microsofts Western Europé Consulting Practice, IoT Lead för västeuropa, och var global ledare för Microsofts Solution Architecture Community, Han har också haft roller som chefsarkitekt på IDesign, varit en startup CTO, och var en av grundare till sveriges Azure User Group.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Advanced Software Architecture, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Dataföreningen Kompetens
Fleminggatan 7
112 26 Stockholm

Dataföreningen Kompetens är Dataföreningen i Sveriges utbildningsbolag för kompetensutveckling inom IT-arkitektur, verksamhetsledning, objektledning och informationssäkerhet.Vårt utbud är inriktat på högre vidareutbildning med kompetensutvecklingssteg som ger en påtaglig verksamhetsnytta och tydliga karriärsteg. Vi erbjuder såväl uppdateringar inom aktuella spetsområden som fördjupningar...

Läs mer om Dataföreningen Kompetens och visa alla utbildningar.

Highlights