Visa utbildning.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en utbildning? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Leda dig själv som chef

Chefshuset
Kort om utbildningen
3 timmar
3 450 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-11-19 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

– Självledarskap för chefer 

Kravställarna är många och chefer översköljs ständig av andras önskemål om tid, uppmärksamhet och tillgänglighet. Majoriteten beskriver därför sin vardag som splittrad, stressig och händelsestyrd. Det leder inte sällan till pressade chefer som presterar sämre än vad det egentligen finns kapacitet för. Den förslösade kraften har en olycklig påverkan inte bara på chefens prestation, hälsa och arbetsglädje, utan också på medarbetarnas engagemang och verksamheten som helhet. Och är det ens möjligt i dagens arbetsliv att som chef prestera högt över tid och samtidigt må bra?

Ja, det är möjligt! Genom att landa i chefsuppdraget och jobba på dina förutsättningar, förstå dina drivkrafter och framförallt att vara oerhört medveten och kräsen med vad och vem du lägger din tid på. Och det i sin tur kräver förmågan att säga nej.

På den här halvdagskursen får du en större förståelse för grundförutsättningarna för god chefsprestation över tid, och hur du som chef kan säkerställa att du lägger fokus och tid på rätt personer och uppgifter. 

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Leda dig själv som chef vänder sig till dig som har chef- och ledaransvar samt till hr-personer med ansvar att stödja chefer. 

Programinnehåll

Innehåll

  • Uppdraget och nödvändiga förutsättningar för att kunna prestera som bäst som chef
  • Prioritering som chefens viktigaste uppgift
  • Beteende och konsekvens – om att hitta dina ja för att kunna säga nej
  • Stress och återhämtningens effekt på prestationsförmågan
  • Ett mer medvetet självledarskap som chef

Tid & plats

Datum
2 september 2020 kl 09.00-12.00
19 november 2020 kl 09.00-12.00

Plats

Chefshuset, Nybrogatan 58, Stockholm.

Som chef eller arbetsledare har ditt behov av stöd, ny kunskap och erfarenhetsutbyte aldrig varit större än just nu. Men på grund av sjukdom, karantän, stängda skolor eller förskolor, restriktioner från arbetsgivaren eller andra skäl kan du när som helst få förhinder. Låt inte det hindra dig från att planera in det stöd och den utveckling du behöver.

Givet den enormt stora osäkerhet som Corona medför för chefer och arbetsledare både på kort och lång sikt erbjuder Chefshuset från och med den 1 mars 2020 kostnadsfri om- och avbokning fram till dagen innan kursstart för alla nya kursbokningar.

Vid förhinder är vår förhoppning självklart att du bokar om dig till ett senare kurstillfälle, men möjligheten att boka av erbjuds också. Beslutet är ditt.

Investering

Pris

3 450 SEK exklusive moms. För- eller eftermiddagsfika samt material ingår. Vi bjuder på lunchsallad och frukost serveras vid förmiddagskurser.

Kursledare

Programledare

Vibeke Pålhaugen, läs mer om kursledaren på chefshuset.se

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Leda dig själv som chef, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Ida Olén, Tyresö kommun, Chef detaljplaneringsenheten
(5)
Under några timmar sammanfattades de tankar och funderingar som grott inom mig den senaste tiden. Det var mycket värdefullt att tillsammans med Vibeke och de andra cheferna i gruppen få sätta ord på grubblerierna. Att få statistik och bekräftelse på den förändrade tillvaron vi har som chefer, och som medarbetare, idag. Vilka förändrade utmaninga...
Visa mer

Chefshuset

Chefshuset

Chefshuset – Goda ledare är lösningen på allt

I 2003 lanserade jag mitt första chefsprogram (Ny som chef) och efter tio år som chef och vd på tidningen Chef öppnade jag Chefshuset år 2011. Med övertygelsen att goda ledare är lösningen på allt vill vi bidra till att...


Läs mer om Chefshuset och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Chefshuset

Nybrogatan 58
11440 Stockholm

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Leda dig själv som chef från Chefshuset, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 65 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar