Visa utbildning.se som: Mobil

Chefshuset – Goda ledare är lösningen på allt


I 2003 lanserade jag mitt första chefsprogram (Ny som chef) och efter tio år som chef och vd på tidningen Chef öppnade jag Chefshuset år 2011.

Med övertygelsen att goda ledare är lösningen på allt vill vi bidra till att höja chefers prestationsförmåga och välmående, samt skapa mer liv i ledarskapet! För oavsett begåvning är ingen född till att bli en bra chef och ledare. Som i vilken yrkesroll som helst måste man lära sig jobbet, och man blir aldrig fullärd.

Chefshuset erbjuder chef- och ledarskapsutbildningar, föreläsningar, grupphandledning och nätverk – men även coachning, ledningsgruppsstöd och konsultation inom chef- och ledarskap. Chefshusets veckovisa nyhetsbrev och blogg läses av tusentals chefer och ledare varje vecka.

Våra chef- och ledarutvecklare är alla mycket erfarna inom chef- och ledarutveckling, och de har dessutom själva långa erfarenheter som chefer. Flera av dem har belönats med prestigefyllda priser för sina chefskap.

Vi varvar alltid teori med praktiska övningar kopplade till chefens vardag, så att man snabbt ska kunna omsätta utbildningarna och stödet till praktisk nytta när man kommer tillbaka till jobbet.

Jag hoppas vi ses på Chefshuset!

Vibeke Pålhaugen
Vd & grundare

"Jag har deltagit på ett flertal av Chefshusets utbildningar. Jag uppskattar de inspirerande och engagerande föreläsningarna samt att det är matnyttigt, med många bra verktyg som är användbara i praktiken. Generellt proffsigt arrangerat med duktiga och erfarna föreläsare. Väl värt investerad tid." Linda Wiman, Chef Affärsområdesutveckling, Magnolia Bostad

"Det är andra kursen jag går på Chefshuset och det finns en anledning till varför man kommer tillbaka. I mitt fall är det mycket för att det är lagom grupper så alla får komma till tals och vågar bjuda på både problem och succé. Ett varmt välkomnande, bra och kunniga kursledare och upplägg, samt inte att underskatta...fikat i pauserna." Jesper Cederlund, Produktions- och utvecklingschef, Riksutställningar

Visa alla utbildningar med Chefshuset

Utbildningar

Öppen utbildning
Ledarskap Längd Pris Ort Snittbetyg
Att sätta individuella mål 3 timmar Från 3 450 SEK Stockholm
4,5 (2)
Chefen och den psykiska ohälsan 3 timmar Från 3 450 SEK Stockholm
4,8 (4)
Feedback och svåra samtal 1 dag Från 6 100 SEK Stockholm
5,0 (5)
Leda dig själv som chef 3 timmar Från 3 450 SEK Stockholm
5,0 (1)
Målbilder som ledningsverktyg 3 timmar Från 3 450 SEK Stockholm
5,0 (2)
Leda utan att vara chef
Leda utan att vara chef 2 dagar Från 12 700 SEK Stockholm
4,9 (14)
Ledarskapsprogram
Chef för chefer 2 dagar Från 12 700 SEK Stockholm
5,0 (6)
Utveckla ditt ledarskap - Ledarskapsprogram för erfarna chefer 6 dagar Från 38 400 SEK Stockholm
4,8 (5)
Ny som chef
Ny som chef 6 dagar Från 38 400 SEK Stockholm
4,7 (15)
Företagsanpassad utbildning
Ledarskap
Chef- och ledarskapsföreläsningar – Chefsexpress Från 15 000 SEK Rikstäckande

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Chefshuset och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Chefshuset

Nybrogatan 58
11440 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 65 recensioner.

Fredrik Nordblad, Telge Fastigheter AB, Ekonomi- och marknadschef
(5)
Upplägget och genomförandet av kursen Chef för chefer är i det närmaste optimalt om man eftersöker konkreta tips och verktyg för sitt chefsskap. Erfarenheterna från övriga deltagare och tydligheten i teorin gör att du blir inspirerad att utveckla både dig själv och din arbetsgrupp.
Jörgen Engström, Mälarenergi, Avdelningschef
(5)
Efter kursen känner jag verkligen stärkt och tryggare i mitt ledarskap, min stressnivå har radikalt sänkts i och med att jag har blivit bättre på att ställa tydliga krav och följa upp istället för att själv försöka lösa andras ”boxar”. Upplägget att arbeta med den egna verksamheten under kursens gång var mycket bra, det satte igång tankar och id...
Visa mer
Monika Perunicic Joksic, Salems kommun, Driftchef, Fastighetsenheten
(5)
Kursen "chefen och psykisk ohälsa" har hjälpt mig att hitta verktyg i det mentala, att vi är olika med eller utan "stämplade" diagnoser, och att vi tål olika mycket. Jag tror att verktygen på sikt kommer att hjälpa mig att bli bättre på ett personligt plan att förstå mina medarbetare och tolka signaler.
Intresseanmälan

För att få mer information från Chefshuset, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 65 recensioner.