Visa utbildning.se som: Mobil

Chefshuset – Goda ledare är lösningen på allt


I 2003 lanserade jag mitt första chefsprogram (Ny som chef) och efter tio år som chef och vd på tidningen Chef öppnade jag Chefshuset år 2011.

Med övertygelsen att goda ledare är lösningen på allt vill vi bidra till att höja chefers prestationsförmåga och välmående, samt skapa mer liv i ledarskapet! För oavsett begåvning är ingen född till att bli en bra chef och ledare. Som i vilken yrkesroll som helst måste man lära sig jobbet, och man blir aldrig fullärd.

Chefshuset erbjuder chef- och ledarskapsutbildningar, föreläsningar, grupphandledning och nätverk – men även coachning, ledningsgruppsstöd och konsultation inom chef- och ledarskap. Chefshusets veckovisa nyhetsbrev och blogg läses av tusentals chefer och ledare varje vecka.

Våra chef- och ledarutvecklare är alla mycket erfarna inom chef- och ledarutveckling, och de har dessutom själva långa erfarenheter som chefer. Flera av dem har belönats med prestigefyllda priser för sina chefskap.

Vi varvar alltid teori med praktiska övningar kopplade till chefens vardag, så att man snabbt ska kunna omsätta utbildningarna och stödet till praktisk nytta när man kommer tillbaka till jobbet.

Jag hoppas vi ses på Chefshuset!

Vibeke Pålhaugen
Vd & grundare

"Jag har deltagit på ett flertal av Chefshusets utbildningar. Jag uppskattar de inspirerande och engagerande föreläsningarna samt att det är matnyttigt, med många bra verktyg som är användbara i praktiken. Generellt proffsigt arrangerat med duktiga och erfarna föreläsare. Väl värt investerad tid." Linda Wiman, Chef Affärsområdesutveckling, Magnolia Bostad

"Det är andra kursen jag går på Chefshuset och det finns en anledning till varför man kommer tillbaka. I mitt fall är det mycket för att det är lagom grupper så alla får komma till tals och vågar bjuda på både problem och succé. Ett varmt välkomnande, bra och kunniga kursledare och upplägg, samt inte att underskatta...fikat i pauserna." Jesper Cederlund, Produktions- och utvecklingschef, Riksutställningar

Visa alla utbildningar med Chefshuset

Utbildningar

Öppen utbildning
Ledarskap Längd Pris Ort Snittbetyg
Att sätta individuella mål 3 timmar 3 450 SEK Stockholm
4,5 (2)
Chefen och den psykiska ohälsan 3 timmar 3 450 SEK Stockholm
5,0 (2)
Feedback och svåra samtal 1 dag 5 900 SEK Stockholm
5,0 (5)
Leda dig själv som chef 3 timmar 3 450 SEK Stockholm
Målbilder som ledningsverktyg 3 timmar 3 450 SEK Stockholm
Konflikthantering
Att sätta och meddela lön som chef 3 timmar 3 450 SEK Stockholm
Leda utan att vara chef
Leda utan att vara chef 2 dagar 11 400 SEK Stockholm
4,8 (11)
Ledarskapsprogram
Chef för chefer 2 dagar 11 400 SEK Stockholm
5,0 (4)
Utveckla ditt ledarskap - Ledarskapsprogram för erfarna chefer 6 dagar 36 000 SEK Stockholm
4,8 (5)
Ny som chef
Ny som chef 6 dagar 36 000 SEK Stockholm
4,7 (11)

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Chefshuset och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Chefshuset

Nybrogatan 58
11440 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner

Caroline Andersson, BESQAB, Inhousechef/Produktionsledare
(5)
Kursen Ny som chef innehöll allt och lite (mycket!) till som du behöver i början av din nya roll som chef. Upplägget var otroligt genomtänkt och mixen av gruppövningar och teori var perfekt. Jag kan verkligen rekommendera denna kurs till dig som är i startfållan att bli chef. Jag längtar redan till nästa kurs på Chefshuset!
Jennie Saxfeldt, Tranås Energi AB, Chef försäljning/kundservice
(5)
”Ny som chef” har gett mig kunskap till tydligt och utvecklande ledarskap men också en respekt över uppdraget som chef och vad det omfattar. Det va en bra mix av föreläsningar och diskussioner. Kursledarna var inspirerande och engagerade och det var tydligt att de ville skapa bästa förutsättningarna för oss kursdeltagare att bli trygga i vår che...
Visa mer
Robert de Try, GOMSpace, Director of Engineering
(4)
Utbildningen "Ny som chef” har givit mig en bra grund att stå på som nybliven chef. Kursen visar på uppdragets komplexitet men ger även många handfasta exempel på hur chefsuppgiften kan hanteras. Teori och praktik blandas på ett utmärkt sätt och tillfället att träffa andra människor i ungefär samma skede i arbetslivet var mycket givande.
Intresseanmälan

För att få mer information från Chefshuset, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 51 recensioner.