Visa utbildning.se som: Mobil

Entreprenadjuridik för projektering, anbud, upphandling och byggande

BFAB (STF)
Kort om utbildningen
5 dagar
39 300 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-12-05 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Fördjupa dina kunskaper inom entreprenadjuridik! Kursen bygger på AB 04 och berör samtliga steg i byggprocessen. Förutom en grundlig genomgång av AB 04:s praktiska tillämpning får du också lära dig om ABT 06 och ABK 09. Upplägget varvar teori med diskussioner och grupparbeten under handledning av erfarna jurister. En heltäckande utbildning för dig inom bygg- och fastighetsbranschen.

  • Entreprenad- och ersättningsformer
  • Avtal och avtalstolkning
  • Entreprenadupphandling
  • Byggskedet, AB 04
  • Konsultuppdraget, ABK 09
  • Total- och funktionsentreprenad, ABT 06

Se även Grundkurs i entreprenadjuridik - Upphandling och avtal

Målgrupp

Du som är byggherre, fastighetsägare, förvaltare eller förvaltningsentreprenör. Kursen vänder sig även till entreprenörer och underentreprenörer samt arbetsledare och platschefer inom bygg, anläggning och installationer. Även konsulter, projektledare och byggherreombud har utbyte av kursen.

Kursens mål

Efter kursen ska du ha fördjupade kunskaper om hur du tillämpar standardavtalen AB 04 och ABT 06 i praktiken och hur avtalen tolkas. Du får många exempel från verkligheten och erfarenheter med övriga kursdeltagare.

Investering

39300 kr exkl. moms.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Entreprenadjuridik för projektering, anbud, upphandling och byggande, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

BFAB (STF)

BFAB stärker kompetensen inom bygg- och fastighetsbranschen BFAB utbildar sedan 1985 yrkesverksamma inom bygg- och fastighetsbranschen. Oavsett om du letar efter en öppen eller skräddarsydd utbildning hjälper vi till att utforma bästa möjliga kompetenslösning för dig och din organisation. Vi erbjuder...


Läs mer om BFAB (STF) och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BFAB (STF)

Kungsbroplan 3 A
101 39 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Entreprenadjuridik för projektering, anbud, upphandling och byggande!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 27 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Entreprenadjuridik för projektering, anbud, upphandling och byggande från BFAB (STF), fyll i dina uppgifter: