Visa utbildning.se som: Mobil

Grundkurs i entreprenadjuridik - Upphandling och avtal

BFAB (STF)
Kort om utbildningen
2 dagar
15 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-04-27 - Stockholm
Stockholm
Kommande starter
Stockholm
15 500 SEK
2021-04-27

Kursbeskrivning

Undvik problem och onödiga kostnader genom att känna till innehållet i de juridiska spelreglerna. På den här kursen får du kunskap om de regler som tillämpas vid upphandling och genomförande av bygg och anläggningsprojekt. Efter kursen har du även en bra grund för fortsatt utbildning inom entreprenadjuridik. Bland annat genom fördjupningskurser och kurser i kvalificerad tillämpning. Huvuddelen av kursen behandlar AB04.

Ett byggprojekt - stort som litet - är en viktig affär för alla inblandade aktörer, beställare, konsulter och entreprenörer. Inom de flesta företag och organisationer har ansvaret förts längre ut i organisationen. För att undvika problem och onödiga kostnader måste alla inblandade aktörer känna till innehållet i de juridiska spelreglerna (entreprenadjuridik).
• Entreprenadavtal
• Entreprenad- och ersättningsformer
• Omfattning och genomförande
• Konsultavtalet
• Tvister

Andra kurser inom området:
Entreprenadjuridik för projektering, anbud, upphandling och byggande

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

för dig som är ny eller relativt ny i rollen som upphandlare, konsult eller utförare i byggprojekt.

Kursens mål

är att du ska känna till allmänna grunder för avtal samt den lagstiftning som reglerar avtal. Du ska även ha god kunskap om byggsektorns avtalsregler och deras tillämpning i olika typer av uppdrag.

Investering

15500 kr exkl. moms.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Grundkurs i entreprenadjuridik - Upphandling och avtal, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 3 recensioner.

Jean Ekdahl
(5)
Jag tyckte att genomgången av ämnet i sin helhet var speciellt bra. Det var också bra att få lära sig skillnaderna mellan de olika entreprenaderna, vilken skillnad det är mellan AB, ABT och ABK.
Kursdeltagare
(5)
Väldigt bra upplägg med både delar av information men också delar där vi fick jobba själva. Upplevde både Pehr och Joakim som otroligt kunniga, tydliga och inspirerande att lyssna på. Extra bra att de är kvar i arbetslivet och kunde ge exempel från färsk verklighet.
Johannes Magnusson
(4)
Kursen var bra , men många av deltagarna i hade redan gått denna kursen innan och var där för att få en repetition. Därför så blev det inte så mycket diskussion i den gruppen jag var i när vi skulle jobba med frågorna vilket jag tyckte var väldigt synd. Bra lokal men lite jobbigt att sitt vriden i 2d, om det går så hade jag uppskattat att man ...
Visa mer

BFAB (STF)

BFAB (STF)

Vi har utbildat yrkesverksamma inom bygg- och fastighetsbranschen sedan 1985 och erbjuder kurser inom bland annat fastighetsekonomi, fastighetsförvaltning, entreprenad- och hyresjuridik, byggprojektledning, installationer, miljöinventering och ledarskap. Sedan juni 2018 ingår BFAB i Fasticonkoncernen, vilket gör oss till fastighetsbranschens starkaste kompetenspartner. Vi...


Läs mer om BFAB (STF) och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BFAB (STF)

Kungsbroplan 3 A
101 39 Stockholm

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Grundkurs i entreprenadjuridik - Upphandling och avtal från BFAB (STF), fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 24 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Ia Odell Balkeståhl – Diplomerad...

"Jag hade aldrig kunnat jobba med det jag gör om jag inte gått BFAB:s kurs Diplomerad Byggprojektledare". Det menar Ia Odell Balkeståhl, projektledare och fastighetsansvarig på Bällstaudde Projektutveckling AB.

Läs mer
Kvalificerad fastighetsförvaltni...

Kursen Kvalificerad fastighets-förvaltning hos BFAB (STF) hjälpte Karolin att förstå sin nya roll – och hon ser positiva effekter redan nu. Hon tror även att hennes framtida karriär kan gynnas av kursen. 

Läs mer

Liknande utbildningar