Visa utbildning.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en utbildning? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!Bergströms Kunskapsföretag AB

Arbeta parallellt med studierna!

Vill du bli A-terapeut (missbruk, beroende, ångest), Anhörigterapeut eller Tolvstegsbehandlare? Då finns dessa tre utbildningar på distans! Du studerar i din egen takt genom kursbrev på mail och några få fysiska. Upplägget är två-tre veckor i genomsnitt per kursbrev, fem kursbrev/halvår. Lärarna kan du ringa eller maila om du kör fast. De fysiska träffarna (4-6 dagar/halvår, fredagar-lördagar) finns i Göteborg, Malmö eller Stockholm. Räknas som halvtid. Läs när du vill och var du vill! 

- eller vill du gå KBT steg 1, grundläggande psykoterapi?

Då kan du välja Stockholm eller Malmö. Det är 46 närvarodagar (fredagar-lördagar) under två år, knappt halvtidstakt, motsvarande 45 hp. 

Bergströms har mycket nöjda elever!

Utvärderingarna visar att eleverna är genomgående mycket nöjda och anser sig få just de kunskaper de behöver. Vi har sannolikt några av landets bästa kompetenser för just de här ämnesområdena. Vi har behandlat, utbildat och handlett sedan 1980-talet. Vi håller koll på forskningen och är vägledande för de som hörs i branschen.

Utbildningarnas fokus ligger på individen oavsett om arbetet utförs hos enskild individ, par/familj eller grupp. Den grundläggande filosofin i alla utbildningar grundas i övertygelsen om att det går att rädda liv och minska människors lidande. Det sker genom att professionella terapeuter verkligen kan sina yrken och har kvalificerade kunskaper.

Visa alla utbildningar med Bergströms Kunskapsföretag AB

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs utbildningar?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildningpåverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Utbildningar

Utbildning
Vård
Missbruk & Beroende Längd Pris Ort Snittbetyg
Diplomerad Alkohol- och drogterapeut 3 år Från 88 800 SEK Flera orter (4)
5,0 (3)
Diplomerad Anhörigterapeut Från 98 500 SEK Distans
Diplomerad Tolvstegsbehandlare Från 69 900 SEK Distans
5,0 (1)
Psykoterapi / KBT
KBT steg 1, Grundläggande utbildning i psykoterapi med kognitiv beteendeterapeutisk inriktning 2 år Från 126 000 SEK Flera orter (2)

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Bergströms Kunskapsföretag AB och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Bergströms Kunskapsföretag AB

Djurö Gårds väg 18
13973 Djurhamn

 Visa telefonnummer
www.bergstroms.org

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 5 recensioner.

Cecilia
(5)
Jossan
(5)
Eftersom jag jobbar i branschen missbruk har jag letat efter utbildning som ger mig möjlighet att bättre behandla och framförallt behandla med rätt behandling! Jag har sett att olika missbrukare behöver olika insatser och jag vill behärska fler än ett behandlingsprogram ochh dessutom lär jag mig här att diagnostisera! Skitbra! Jossan
björn
(5)
Eftersom jag är en alkoholist som nyktrat till efter en behandling, så tycker jag att denna utbildning är en jätte bra vidarutbildning i sjukdomen alkoholism. När vi som utbildar oss till alkohol o drog terapeut träffas på våra seminarium, så knyter vi kontakt med varandra och utbyter tankar och idéer för framtiden. När jag som 56 åring går en d...
Visa mer
Intresseanmälan

För att få mer information från Bergströms Kunskapsföretag AB, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 5 recensioner.