Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Visar 1-25 av 52 träffar

Närvaro på LinkedIn

LinkedIn utbildning lär dig hur du du bygger upp en närvaro på plattformen. Att skapa en företagssida är helt gratis, men det är inte helt självklart hur man ska bygga ett stort följe och på så sätt nå ut med sina poster. Ett bra sätt att växa sig större är att uppmuntra sina anställda att ansluta sig till företagets LinkedIn, på så sätt får du ambassadörer som promotar er igenom sina egna profiler. Genom att vara aktiv i många olika grupper och delta i diskussioner bygger man upp en närvaro, målet är att bygga upp ett gott rykte.

Hur ska man marknadsföra i sociala medier

Det är många som känner sig handfallna in för hur man ska hantera de nya krav som uppkommit på att vara närvarande på sociala medier. LinkedIn utbildning kan hjälpa er förstår hur ni ska investera i er marknadsföring på LinkedIn, som använd på rätt sätt kan bli mer kostnadseffektiv än många andra marknadsföringstaktiker.

Hitta rätt utbildning för dig

Leta bland utbildning.se:s kurser för att hitta den som passar just dig! Filtrera på ort, längd eller pris, och beställ mer information om de som verkar intressanta. Du blir då kontaktad med mer information av arrangören, det är självklart helt kostnadsfritt och inte bindande på något sätt.

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Jämför utbildningar
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!