Visa utbildning.se som: Mobil

Social selling LinkedIn HR

Stjärnsäljarpodden
Kort om utbildningen
1 tillfällen
3 500 SEK exkl. moms
   
Distans
Social selling LinkedIn

Kursbeskrivning

Bli proffs på LinkedIn

Vi fokuserar på hur du som jobbar med B2B försäljning/marknadsföring kan boosta din försäljning och nävaro med hjälp av LinkedIn. Vi ger dig de rätta verktygen för att intergrera med potentiella kunder, utöka ditt nätverk samt delar med oss av våra bästa framångsexempel!

Det du kan förvänta dig är konkreta tips för att:

  • Bygga ditt personliga varumärke
  • Hitta potentiella kunder
  • Skapa den bästa LinkedIn-profilen
  • Boka möten genom LinkedIn
  • Förkorta säljprocessen
  • Inspiration och konkreta exempel
  • Vad, hur och när det är bäst att dela inlägg
  • Vanliga fel man gör
  • Bästa sätten att hitta och intergrera med andra

Målgrupp

Inga förkunskaper krävs och riktar sig till alla som vill bli bättre på försäljning/marknadsföring eller öka sin närvaro på LinkedIn.

Kursledare

Philip Gozzi
Passionerad ekonom som lever för försäljning och alperna. Gedigen bakgrund som säljare och säljchef i internationell miljö. Disciplinerad och strukturerad och alltid ett skratt nära till hands.

Linus Malmborg
Relationsbyggande före detta elitfotbollsspelare. Brinner för nätverkande, gemenskap och tycker att humor och professionalitet går hand i hand. Maratonlöpare som älskar alla typer av sport.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Social selling LinkedIn HR, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 5 recensioner.

Jennifer
If you want to know how to really use LinkedIn and what Social Selling is about - get in touch with Philip. It was an eye-opening session with many valuable insights. Can't wait to finally use LinkedIn properly!
Martin
Philip tog sig an utmaningen att utbilda advokater i att börja använda LinkedIn som sälj- och marknadsföringskanal. Och det gick kanon! Roligt, enkelt, inspirerande, lekfullt men med ett tydligt resultatfokus. Lyckas man med det uppdraget lyckas man överallt.
Chris
Saken med Philip är att han, varenda gång vi ses i ett rum, kan mest av alla i rummet om det han sysslar med! Det är en extremt fin egenskap, att vara riktigt duktig på det man kan och ödmjukt kunna visa det när det behövs. I sin person är han naturligtvis vänlig, genuin, charmig och de flesta superlativ man kan ge en säljare. Men Philip har des...
Visa mer

Stjärnsäljarpodden

Öka er försäljning med Social Selling!

Sedan 2015 har Stjärnsäljarpodden utbildat i Social Selling, dvs. att bygga personligt varumärke via Linkedin som leder till försäljning. Alla tillfällen går också att följa online med samma värde. Sen släpper vi såklart varje vecka nya avsnitt av Stjärnsäljarpodden med ambition...


Läs mer om Stjärnsäljarpodden och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Stjärnsäljarpodden

Convendum
Vasagatan 16
111 20 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 73 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Social selling LinkedIn HR från Stjärnsäljarpodden, fyll i dina uppgifter: