Visa utbildning.se som: Mobil

Social selling LinkedIn

Stjärnsäljarpodden
Kort om utbildningen
1 tillfällen
2 995 SEK exkl. moms
   
Distans
Social selling LinkedIn

Kursbeskrivning

Bli proffs på LinkedIn

Vi fokuserar på hur du som jobbar med B2B försäljning/marknadsföring kan boosta din försäljning och nävaro med hjälp av LinkedIn. Vi ger dig de rätta verktygen för att intergrera med potentiella kunder, utöka ditt nätverk samt delar med oss av våra bästa framångsexempel!

Det du kan förvänta dig är konkreta tips för att:

  • Bygga ditt personliga varumärke
  • Hitta potentiella kunder
  • Skapa den bästa LinkedIn-profilen
  • Boka möten genom LinkedIn
  • Förkorta säljprocessen
  • Inspiration och konkreta exempel
  • Vad, hur och när det är bäst att dela inlägg
  • Vanliga fel man gör
  • Bästa sätten att hitta och intergrera med andra

Målgrupp

Inga förkunskaper krävs och riktar sig till alla som vill bli bättre på försäljning/marknadsföring eller öka sin närvaro på LinkedIn.

Video

Kursledare

Philip Gozzi
Passionerad ekonom som lever för försäljning och alperna. Gedigen bakgrund som säljare och säljchef i internationell miljö. Disciplinerad och strukturerad och alltid ett skratt nära till hands.

Linus Malmborg
Relationsbyggande före detta elitfotbollsspelare. Brinner för nätverkande, gemenskap och tycker att humor och professionalitet går hand i hand. Maratonlöpare som älskar alla typer av sport.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Social selling LinkedIn, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 7 recensioner.

Emma
Jag träffade Philip Gozzi första gången i 2019 på Social Selling dagen. Han kan verkligen ta ett rum med sin energi och passion för försäljning och Social Selling🚀 Jag har sedan dess haft förmånen att bli coachad av Philip i Stjärnsäljarpoddens Cummunity. Philip och Stjärnsäljarpodden är en stor anledning till min utveckling i karriären de sena...
Visa mer
Cecilia
Philip är en sann inspiratör, mycket kompetent & en briljant talare. Han är dessutom en varm, omtänksam, humoristisk och kanske viktigast av allt - ’bjussig’ person. Jag är väldigt tacksam för att våra vägar har korsats
Simona
Tack, Philip, för en grym och väldigt intressant kurs i Social Selling! Fantastisk energi under hela kursen! Ett antal aha-upplevelser och ett mycket större och mer relevant LinkedIn flöde är resultatet av kursen. Och en antal videoinlägg!

Stjärnsäljarpodden

Öka er försäljning med Social Selling!

Sedan 2015 har Stjärnsäljarpodden utbildat i Social Selling, dvs. att bygga personligt varumärke via Linkedin som leder till försäljning. Alla tillfällen går också att följa online med samma värde. Sen släpper vi såklart varje vecka nya avsnitt av Stjärnsäljarpodden med ambition...


Läs mer om Stjärnsäljarpodden och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Stjärnsäljarpodden

Convendum
Vasagatan 16
111 20 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 73 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Social selling LinkedIn från Stjärnsäljarpodden, fyll i dina uppgifter: