Medarbetarsamtal mellan kvinnlig chef och manlig anställd
09 feb 2023

6 utbildningar för bättre konflikthantering

Vill du se till att dina medarbetare trivs och mår bra på jobbet? Konflikter av olika slag är ett naturligt inslag i all mänsklig interaktion och kan uppstå på alla arbetsplatser. Här får du tips på utbildningar som hjälper dig att hantera och motverka destruktiva konflikter i en professionell miljö.

Problematiska konflikter på en arbetsplats påverkar både medarbetarnas mående och prestation negativt. För att skapa och bibehålla en hälsosam arbetsmiljö är det viktigt dels med ett förebyggande arbete för att förhindra att onödiga konflikter uppstår, och dels med en beredskap för att hantera konflikter om de blossar upp. Genom att vara tydlig med information, arbetsprocesser och ha ett bra feedback-system minskar risken för att missförstånd leder till sammanstötningar mellan chefer och medarbetare, och medarbetare emellan. Här har vi sammanställt en lista på sex utbildningar som kan hjälpa dig att bli bättre på att hantera och förebygga destruktiva konflikter på arbetsplatsen.

Utbildningar för dig som vill bli bättre på att hantera konflikter

Senast uppdaterad: 09 feb 2023

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2019-05-29

Topp 15: hetaste kompetenserna för jurister 2019

Sommaren ligger runt hörnet men vi kör på ända in i det sista! Vi på utbildning.se har gått igenom 112 annonser för jurister, domare och advokater där vi strävar efter att ge dig de 15 mest framträdande egenskaperna för jurister 2019.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-09-03

Topp 20: hetaste kompetenserna för utvecklare 2019

Vi har rotat oss igenom närmare 2 000 annonser för utvecklare och programmerare. Detta gör vi för att kartlägga de hetaste kompetenserna för utvecklare 2019. Det har hänt en hel del i årets lista jämfört med 2018, delvis på grund av att vi förfinat våra parametrar men också för att rollen som utvecklare verkar gradvis förändras.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2022-03-16

10 populäraste utbildningarna just nu

Att hitta rätt i utbildningsdjungeln kan kännas utmanande. Vill du veta vilka som är de populäraste utbildningarna just nu? Ta en titt på topplistan och hitta din utbildning idag!

Läs mer
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨