Visa utbildning.se som: Mobil

6 utbildningar som gör dig till en bättre kommunikatör

Vill du vässa ditt sätt att kommunicera? Vi har samlat sex kategorier av utbildningar som alla har ett mål: att göra dig till en bättre kommunikatör. 

Att vara en bra kommunikatör kräver lite finess. Du behöver egenskaper som att vara övertygande, inkännande och ödmjuk för att nå fram på rätt sätt. Utöver det är kunskaper om din målgrupp, retoriska knep och förmågan att skriva fängslande texter viktiga förutsättningar för att bli en god kommunikatör.

Vi tipsar om sex utvalda kurser som alla har något gemensamt – att göra dig till en bättre kommunikatör. Du lär dig fånga andras uppmärksamhet, inspirera med ord, nå ut i sociala medier och att förstå din målgrupp.

6 utbildningar för att bli en vassare kommunikatör

1. Retorik

2. Marknadsföring

3. Skrivarkurser

4. Sociala medier

5. Självledarskap

6. Presentationsteknik

Senast uppdaterad: 01 jun 2022

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2021-11-29

Upskill & reskill: framtidssäkra dina kompetenser

Hälften av all personal kommer att behöva kompetensutveckling eller omskolning redan 2022. Företag och individer bär ett stort ansvar för att uppdatera och utveckla nya kunskaper. Lär de dig kvaliteter som är nödvändiga för att du ska kunna anpassa dig i ett föränderligt landskap!

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-11-05

Heta kompetenser: Marknadsförare 2019

Det har blivit marknadsförarnas tur i vår löpande undersökningsserie: Heta kompetenser. Vi gick igenom nästan 700 annonser för marknadsförare för att kunna kartlägga arbetsgivarnas mest önskade kvalifikationer.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2022-03-15

Topp 20: hetaste kompetenserna för kommunikatör 2021

Det har blivit dags att utse de hetaste kompetenserna för kommunikatörer. Vi har granskat marknaden i syfte att kartlägga vilka kompetenser och egenskaper som arbetsgivare främst söker efter hos dig som vill arbeta som kommunikatör 2021. 

Läs mer
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!