Ledarskap och samarbete i hybrida team

Webbdagarna Academy, i Stockholm (+1 orter)
Längd
1 dag
Pris
7 950 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
9 november, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Språk
Svenska
Längd
1 dag
Pris
7 950 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
9 november, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Språk
Svenska
Från 7 950 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Hur du bygger en smidigare, starkare och mer effektiv hybrid arbetskultur

Det är lätt att förlora varandra ur sikte och att tappa fart i arbetet när kontoret inte är en daglig mötesplats. Ett flexibelt arbetssätt skapar möjligheter till både ökad effektivitet och välmående. Hybrida arbetsgrupper är här för att stanna, så hur tar vi vara på de nya möjligheterna?

Under den här kursen går vi igenom hur arbetet kan fungera och flyta i en vardag där vi inte träffas, oavsett om ni jobbar hemifrån eller om teamet är uppdelade på olika kontor.

Du lär dig bygga en kultur som stöttar trygga relationer i teamet och ett effektivt arbete. Vi tittar närmare på hur ledarens roll förändras och hur självledarskapet i teamet kan se ut. Du får konkreta verktyg för att hantera de vanligaste utmaningarna i hybrida team, såsom beslutsfattande, kommunikation, konflikter, samt hur vi får ner mängden möten och gör befintliga möten interaktiva och engagerande.

Välkommen till en engagerande och interaktiv heldagskurs. Under dagen arbetar vi tillsammans och reflekterar kring hur du och ditt team till fullo kan utnyttja de möjligheter som en hybrid vardag innebär.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

9 november, 2023

  • Onlineutbildning
  • Distans

Målgrupp

Kursen är perfekt för dig som är projektledare, chef eller team-leader, där några eller alla jobbar på distans, som vill bygga en smidigare, starkare och mer effektiv arbetskultur. Under dagen får du uppgifter, tips och metoder att testa, som du sedan kan tillämpa direkt efter kursen.

Kursinnehåll

  • Att skapa och leda en effektiv arbetsprocess för ett team som arbetar från olika platser
  • Du vår verktyg för att aktivt bygga och utveckla en effektiv hybridkultur
  • Metoder för hur vi bemöter de vanligaste utmaningarna när vi arbetar på distans
  • Verktyg och metoder för ett inkluderande och effektivt hybridledarskap
  • Metoder för att facilitera möten och arbetsprocesser som skapar meningsfullhet, engagemang och relevans
  • Förstå våra sociala behov och hur vi skapar närhet trots avstånd

Kursledare

Johanna Olsson är en av grundarna till konsultbyrån The Hows och författare till boken Närhet trots avstånd – att leda och samarbeta på distans. Hon har arbetat globalt med facilitering, lärandedesign, ledarskap, teamutveckling och kreativa processer i över 15 år.

Johanna är utbildad Kaospilot, certifierad i Distributed management och har djup erfarenhet av att utforma och leverera meningsfulla läroupplevelser online för hybrida och digitala team. Hon brukar beskrivas som engagerad, tydlig, mänsklig och med en förmåga att skapa trygghet och mod för deltagarna till att utmana sig och testa nytt. 

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Ledarskap och samarbete i hybrida team, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Webbdagarna Academy
Magnus Ladulåsgatan 65
10678 Stockholm

Webbdagarna Academy Tillsammans med landets främsta digitala experter arrangerar Webbdagarna Academy nyskapande, djupgående och lärorika heldagskurser inom digital marknadsföring och digitala affärer, både på distans och på plats i Stockholm. •  Tusentals utbildade deltagare hittills – 99,3% är mycket nöjda• ...

Läs mer om Webbdagarna Academy och visa alla utbildningar.

Highlights