Inga recensioner än

Ny som chef – chefsutbildning online 2023

Längd
Ca 2,5 tim. + tid för test, övning och fackboken. Motsvarar 2 dagar i klassrum.
Pris
4 250 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstart. Du är igång inom 24 timmar. Om helg, närmast vardag. se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Språk
Svenska
Längd
Ca 2,5 tim. + tid för test, övning och fackboken. Motsvarar 2 dagar i klassrum.
Pris
4 250 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstart. Du är igång inom 24 timmar. Om helg, närmast vardag. se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Språk
Svenska
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Utbildningspaketet ”Ny som chef – chefsutbildning online 2023 får du faktiskt tre online utbildningar som kommer att ge dig en rad perspektiv på chefskap och ledarskap. Facklitteraturen som finns med kommer att ge dig ett brett stöd i ditt chefskap tillsammans med exempel och praktiska övningar. Dessutom ingår hundratal föreläsningar online där vi har rekommenderat tre stycken som går på djupet med hur du förbereder dig och genomför samtal med olika syften och tränar din förmåga att ge konstruktiv feedback.

Utbildningspaketet Ny som chef består av:

  • Utbildning 1. ”Ny som chef”
  • Utbildning 2. ”Ett helhetsperspektiv för framgång, affärsutveckling, kommunikation och arbetsmiljö”
  • Utbildning 3.”Det coachande ledarskapet”
  • Fackbok ”Ny som chef – Ny som ledare”
  • Övningar, mallar, utbildningsmaterial, webbtest samt diplom samt
  • Föreläsningar online – 3 fördjupningar om ledarskap och kommunikation i arbetet, se beskrivningen nedan. Du får dessutom tillgång till ytterligare drygt 200 föreläsningar.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Löpande kursstart. Du är igång inom 24 timmar. Om helg, närmast vardag.

  • Onlineutbildning
  • Distans
  • Svenska

Målgrupp

Utbildningspaketet Ny som chef – chefsutbildning online 2023 riktar sig till dig  nybliven chef eller har en liknande ledande roll. Alternativt att du vill meritera dig för en chefsroll i framtiden. Du behöver den grundläggande kompetensen, verktygen och metoderna för att bedriva chefskap och ledarskap. 

Kursinnehåll

I den första utbildningen lär du dig förutsättningarna för ditt chefskap. Du lär dig navigerar i din organisation och i din omvärld. Du får veta mer om de möjligheter, men även de fallgropar som finns i chefskapet. Genom övningar kan du skatta ditt eget ledarskap och förstå hur du ska leda dina medarbetare. Du får även användbara verktyg för att arbeta smart, skapa effektiva möten och arbeta med balans i livet.

I den andra utbildningen får du veta varför vi behöver samarbeta och hur vi kan ta tillvara varandras kompetens. Framför allt samverkan mellan affärsutveckling, kommunikation och arbetsmiljö för att nå gemensamma mål med en långsiktig hållbarhet.

I den tredje utbildningen finslipar du ditt sätt att kommunicera på ett konstruktivt sätt. Det coachande ledarskapet tar upp de mest väsentliga förhållningssätten som leder till att du lyckas i ditt ledarskap och hjälper dina medarbetare att hitta motivation och drivkraft.

Upplägg

Utbildningen är online/distans utbildning och du läser i din egen takt. Utbildningarna är indelade i kortare som längre delmoment. Du kommer att få göra en webbtest på en del delmoment och du behöver ha ca 75-80 % antal rätt för att få ut dina diplom. Svarar du fel, kommer slumpvis nya frågor. 

Vi har lagt in flera utbildningar i detta utbildningspaket för att du skall få en helhet och få kunskap och lite olika synvinklar från flera utbildare som är viktiga i din nya roll som chef. Utbildningen kompletteras med en fackbok som följer den första utbildningen som just heter Ny som chef.

Till detta har vi också lagt till föredrag online där du kan väja chef olika inspirationsföreläsningar exempelvis inom ledarskap och kommunikation, Med andra ord så får du ett omfattande utbildningspaket och som du kan använda i din nya roll under ett helt år. 

Samtliga utbildare har mycket lång erfarenhet av ledarskap och kommunikation och få mycket goda omdömen i sina utbildningar.

Detta är den första delen av olika utbildningspaket inom chefskap/ledarskap. Inom kort kommer det flera utbildningspaket. 

Det finns också ett utbildningspaket "Att leda och samordna utan att vara chef" som vi  har utformat. Titta gärna på det också. Det finns här på utbildning.se eller gå in på vår  hemsida för att se flera utbildningar inom ledarskap!

Investering

Pris 3 900 kr ex moms. 

Erbjudande

Är ditt företag, organisation, förening företagsmedlemmar utgår rabatt. Du behöver då ha en rabattkod för att nyttja rabatten! Har ni inte medlemskap, kontakta Lisbeth Halldin för mer information på 08-7731525.

Kursledare

Carina Lätt är chefscoach och utbildare inom HR. Har författat böcker inom ämnet ledarskap, är utbildad inom Kognitiv Beteendeterapi och har högskoleexamina inom Beteendevetenskap.
Elise Slotte är en engagerad föreläsare och utbildare med kommunikation som en röd tråd och med affärsutveckling som sin passion. Hon har en bred yrkesbakgrund bland annat som marknadsförare och lärare inom vuxenutbildningen.
Katarina Bondeson är med sin långa erfarenhet som ledare och chef van vid att utveckla team, coacha individer och driva HR-frågor. Hon är energisk, entusiasmerande och utbildad inom en rad beteendevetenskapliga verktyg.

Föreläsare: Git Guldare är ett kommunikationsproffs och samverkansexpert. På ett tydligt sätt föreläser och utbildar hon med konkreta råd om hur man blir en bra kommunikatör för att nå individuella och gemensamma mål.

Examen, diplom m.m.

Du får diplom i samtliga utbildningar.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Ny som chef – chefsutbildning online 2023, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
VeaLearn Utbildning
Svartmangatan 7
111 29 Stockholm

Få tillgång till fantastisk kunskapsbank online inom 20 - tal utbildningsområden. Vi erbjuder rådgivning, stort utbud av aktuella utbildningar, böcker och andra utbildningstjänster. Allt förpackat i väl valda utbildningspaket! VeaLearn utbildning grundades 2015 och har sedan dess utbildat chefer och övriga...

Läs mer om VeaLearn Utbildning och visa alla utbildningar.

Highlights