Intern revision – kvalitet, miljö arbetsmiljö

Bothniagruppen, Distans (+1 orter)
Längd
8 timmar
Längd
8 timmar
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Internrevision – kvalitet, miljö och arbetsmiljö via livestream

Internrevisionen är ett kostnadseffektivt verktyg för att utveckla din verksamhet. Resultatet du får från den interna revisionen ska du både använda som beslutsunderlag för ledningen och som ett verktyg i förbättringsarbetet. Alla organisationer som är tredjepartscertifierade mot ett eller flera ledningssystem behöver göra återkommande internrevisioner.

Syfte med utbildningen:

Denna utbildning ger dig kunskap och färdigheter om hur du planerar och genomför internrevision av en organisations ledningssystem. Med ledningssystem avses ett infört arbetssätt som utgår från samtliga eller någon av standarderna ISO 9001, 14001, OHSAS 18001 (ISO 45001).

Så här fungerar Bothniagruppen e-Learning

Bothniagruppens distansutbildningar håller lika hög kvalitet som våra klassrumsutbildningar. Våra utbildare är lyhörda och kompetenta och alltid beredda att svara på dina eventuella frågor.

Livestreaming: utbildningen är lärarledd och sänds live. Du kan ställa frågor direkt och interagera med utbildaren.

Allt du behöver är en dator och en internetuppkoppling. Du behöver inte ens lämna kontoret eller hemmet för att gå en utbildning genom Bothniagruppen e-learning. Smidigt och enkelt!

Målgrupp

Målgrupp
Du som ska utföra interna revisioner och du som har ansvar för att planera och samordna interna revisioner.

Kursinnehåll

Kursen innehåller bland annat:
- Grundläggande utbildning om vad miljö, kvalitet, arbetsmiljö samt ledningssystem är och innebär
- Genomgång av delar av standarderna ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001
- Revisionsteknik
- Formulering av avvikelser

Upplägg

Utbildningen sänds via livestream och du medverkar från din egen dator. Under utbildningen kan du interagera med vår kunniga utbildare.

Kursledare

Utbildningskonsult

Mikael Larsson – Sedan 1991 har Mikael arbetat med strukturer i företag och organisationer. Detta har bestått i att som konsult tillsammans med kund arbetat fram ledningssystem baserade på en eller flera av standarderna ISO 9001, ISO 14001, AFS 2001:1 alternativt OHSAS 18001 (ISO 45001).

I arbetet som konsult har han hjälpt mer än 100 företag och organisationer, i alla möjliga branscher och storlekar samt både tjänste- och varuproducerande, med att bygga system för kvalitet, miljö och arbetsmiljö (ISO 9001, ISO 14001, AFS 2001:1 samt OHSAS 18001).

Arbetat som revisor (ISO 9001) åt Det Norske Veritas mellan 1995-2010. Revisionerna har utförts i hela Sverige.

Certifikat

Stöd för arbetsmiljöutbildning

Stöd för arbetsmiljöutbildning

Från och med 1 januari 2021 finns ett stöd för arbetsmiljöutbildningar. Här finns utbildningar från godkända arrangörer och ansökan administreras av AFA.

Läs mer om Stöd för arbetsmiljöutbildning

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Intern revision – kvalitet, miljö arbetsmiljö, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Bothniagruppen
Storgatan 51
972 31 Luleå Norrbottens län

Vi är Bothniagruppen 

Bothniagruppen har hjärtat i Norrbotten men verkar över hela landet. Hos oss hittar du alltid ett brett utbud av öppna kurser på orter runtom hela Sverige. Dessutom har vi ett stort utbud av kvalitetssäkrade online-utbildningar. Allt från kurser inom heta/brandfarliga...

Läs mer om Bothniagruppen och visa alla utbildningar.

Highlights