Visa utbildning.se som: Mobil
Kort om utbildningen
5 veckor
24 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-11-01 - Distans
Onlineutbildning
Distans, Stockholm

Kursbeskrivning

STÄRK DIN ORGANISATIONS FÖRMÅGA ATT HANTERA KONTINUERLIG TRANSFORMATION

Många företag upplever ett ökat behov av att kunna agera snabbt för att anpassa sig till ny teknologi, nya kundbeteenden och andra förändringar. För att vara framgångsrika framgent behöver företag bli mer transformativa - de behöver hantera paradoxen av att vara stabila och effektiva samtidigt som de är flexibla och kreativa.

Framgångsrika transformativa organisationer arbetar konsekvent med fem områden som hävstänger för att utveckla sin verksamhet. Dessa fem områden hanteras i programmet Leading Transformative Organizations.

Syftet är att stötta dig med kunskap, verktyg och insikter. Under programmet arbetar du fram en canvas som du direkt kan applicera för att leda och utveckla din organisation motatt bli mer kundorienterad, receptiv för extern förändring och att kunna hantera paradoxen att samtidigt vara effektiv och flexibel.

Målgrupp

Programmet är utvecklat för chefer och ledare som vill bidra till att bygga eller forma en framgångsrik organisation som på ett bättre sätt kan hantera kontinuerlig transformation.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Leading Transformative Organizations, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm

SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm

Vi erbjuder ledarskapsutbildningar, affärsutvecklingsprogram och finansutbildningar för chefer, ledare och specialister inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Med verksamheter i Sverige, Finland, Lettland och Ryssland rankas vi som en av Europas ledande business schools och har blivit utsedda som bäst leverantör i...


Läs mer om SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm

Sveavägen 65, Box 45180
104 30 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Leading Transformative Organizations!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 10 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Leading Transformative Organizations från SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm, fyll i dina uppgifter: