Förändringsledning – MiLs processledarprogram

MiL Institute, i Stockholm (+1 orter)
Längd
7 dagar
Pris
39 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
26 september, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning, Företagsanpassad utbildning
Språk
Svenska
Längd
7 dagar
Pris
39 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
26 september, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning, Företagsanpassad utbildning
Språk
Svenska
Från 39 000 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Förändringsledning

MiLprogrammet för Processledare vänder sig till dig som är chef, HR-specialist, projektledare eller konsult och vill utveckla din förmåga att arbeta med strategiska förändrings- och transformationsprocesser. Du drivs av att skapa hållbara resultat tillsammans med andra och du har ambitioner att utvecklas både som människa och processledare. Du söker en processledarutbildning som ger dig metoder, teori, verktyg och träning i att förflytta både affärer och människor.

Ett ledarskap med kompetens att på ett innovativt sätt designa strategiska förändringsprocesser ökar sina förutsättningar att lyckas.

Det handlar om att ha en strategisk blick och se hur delarna hänger ihop med helheten, en systemförståelse. Förståelsen för hur strategin blir verklighet och förmågan att navigera i komplexitet är också central. Även att i vardagen kunna involvera, engagera och utveckla det nya tillsammans med människorna i organisationen. Allt detta kräver mod och nyfikenhet. Att våga pröva nytt och att vara i det okända.

Idag befinner sig många organisationer i transformation av sin verksamhet. För att lyckas med dessa genomgripande förändringar behövs ett omtag när det gäller strategi, struktur, kultur och ledarskap. Ofta finns det fler frågor än svar. Det går sällan att göra en gedigen analys och dessutom kommer saker och ting att förändras längs med vägen. Det handlar snarare om att identifiera en riktning än att peka ut en glasklar destination. Att få till involvering, engagemang och tillit i en allt mer oförutsägbar tillvaro. Många organisationer upplever också att viktiga förutsättningar för att lyckas är ökat samarbete över gränserna, engagemang och arbetsglädje med högre grad av entreprenörskap och innovation. Detta är bakgrunden till MiLprogrammet för processledare.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

26 september, 2024

  • Öppen utbildning
  • Stockholm
  • Svenska

Enligt överenskommelse

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Målgrupp

MiLs Processledarprogram vänder sig till dig som är chef, HR-specialist, processledare, projektledare eller konsult.

Kursinnehåll

Programmet genomförs med helgruppsträffar både online och fysiskt med digitalt stöd för teorimaterial och deltagarinteraktion. Läs mer på vår hemsida, sök på MiL Institute.

  • PROCESSLEDARENS ROLL OCH UPPDRAG
  • ORGANISATIONEN SOM KOMPLEXT SYSTEM
  • ATT LEDA OCH DESIGNA TRANSFORMATIONSPROCESSER
  • ATT SKAPA MENINGSFULLA MÖTEN
  • MOBILISERA SYSTEMET FÖR HÅLLBARA RESULTAT

Investering

SEK 39 000 (inkl förtäring)

Kursledare

ACB

Anne-Charlotte Blomqvist arbetar med organisations- och verksamhetsutveckling, förändringsledning, ledarskapsutveckling på både individ och gruppnivå, konflikthantering och kulturförändring. Anne-Charlotte är beteendevetare med inriktning på socialpsykologi och genomför sedan flera år processkonsultutbildningar.

Alex

Alexandra har lång erfarenhet av ledarskap och kommunikation och arbetar inom MiL med utveckling av ledare, team och organisationer i olika uppdrag. Med en stark tro på att gott ledarskap och god kommunikation sprider sig som ringar på vattnet har hon drivit kreativ utveckling, produktion, förändringsarbete och teambyggen på IKEA i många år. För Alexandra går kreativitet och idéarbete i ledarskapet alltid först. I dag jobbar Alexandra med identitet, kreativitet och kommunikation cross marknad och produktutveckling på IKEA Marketing & Communication.

Lena

Lena är beteendevetare som designar och faciliterar utvecklings- och förändringsprocesser för individer, team och organisationer. Hon har också arbetat med organisationsdesign och hur man ökar effektiviteten på strategisk organisationsnivå. Senast kommer hon från Ikea och ett globalt ledaruppdrag inom strategisk organisationsutveckling och förändringsledning.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Förändringsledning – MiLs processledarprogram, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 33 recensioner
Skriv en recension
4/5
Michael Claesson
02 jun 2023
Bra påfyllnad

Bar utbildning för att förstärka sig i sitt Processledande. Lärdomen om det Systemiska är riktigt bra.

5/5
Maria Ohlsson
31 maj 2023
Rekommenderar detta program varmt!

Lärde mig både handfasta metoder, och fick djupare förståelse för förändringsprocesser och mina styrkor i att driva förändring.

5/5
Maria, IKEA
14 feb 2023

Programmet öppnar upp till nya perspektiv som ändrat mitt tillvägagångssätt

MiL Institute
Nordenskiöldsgatan 24
211 19 Malmö

MiL Institute – Kvalificerad ledar- och verksamhetsutveckling

MiL Institute är ett internationellt managementinstitut och nätverk som erbjuder: Öppna ledarskapsprogram Verksamhetsutveckling Skräddarsydda ledarutvecklingsprogram Ledningsgruppsutveckling Coachning MiLs lärfilosofi, Action Reflection Learning® (ARL) är vårt varumärke. Vi arbetar med utveckling och förändring som leder både till mer effektiva och mer...

Läs mer om MiL Institute och visa alla utbildningar.

Highlights