Visa utbildning.se som: Mobil

Missa inte Upskill & Reskill den 25 januari 2023 – ett digitalt och kostnadsfritt event! Anmäl dig idag 

Sexuell hälsa

SIFU
Kort om utbildningen
2 dagar
7 680 SEK exkl. moms
Distans

Kursbeskrivning

Den uppskattade konferensen Sexuell hälsa är tillbaka med ett nytt och aktuellt program.

Sexuell hälsa kan i många fall vara ett svårt och tabubelagt ämne att prata om med patienter/klienter. Men det är ett område där det finns många frågor och många som behöver stöd och råd.

För sjätte året i rad samlar vi folk från stora delar av landet och djupdyker i området sexuell hälsa. Under två dagar varvar vi forskning med lyckade metoder och konkreta tips på hur du kan bli en bättre rådgivare samt hur du talar om sex och sexualitet med dina patienter/klienter på ett professionellt sätt. Du kommer bland annat få lyssna till föreläsningar om lustproblematik, andrologi och parrelationer med sexuell problematik samt få tips på hur du kan bemöta personer med sexuella erfarenheter som bryter mot normerna eller personer som har blivit utsatta för sexuella övergrepp.

Vi är glada att vi även i år kan välkomna Kalle Norwald som moderator på årets konferens. Kalle är socionom, legitimerad psykoterapeut och auktoriserad sexolog. På konferensen kommer han även att föreläsa på ämnet Sexuell hälsa vid nedstämdhet.

Missa inte chansen att lyssna på och ställa frågor till erfarna experter samt utbyta erfarenheter med andra yrkesverksamma inom sexuell hälsa.

Varmt välkommen!

Konferensen fick 4,4/5 i helhetsbetyg förra året.

Kostnad för konferenspaket

Kostnad för lunch och fika tillkommer med 395:- per dag på kurser och konferenser som genomförs fysiskt i lokal.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Sexuell hälsa, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SIFU

Kompetensutveckling genom kurser och konferenser är vår mission. SIFU vill bidra till en ökad välfärd i samhället genom att höja kompetensnivån inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, konferenser och online-utbildningar. Varje år utbildar...


Läs mer om SIFU och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SIFU

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Sexuell hälsa!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 235 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Sexuell hälsa från SIFU, fyll i dina uppgifter:

Reportage
SIFU

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer
Arbetsledning Steg 1 –SIFU

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer