Framtidens operationsavdelning

SIFU, i Stockholm
Längd
2 dagar
Pris
7 680 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
15 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
2 dagar
Pris
7 680 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
15 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Från 7 680 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

För 12:e gången arrangerar vi denna uppskattade konferens som har kommit att bli branschens stora mötesplats. Vi samlar både ledande experter och inspirerande praktikfall för att ta ett helhetsgrepp om utmaningar och möjligheter kring framtidens operationsavdelningar.

Under dagarna får du värdefull kunskap och inspiration inför en om- eller nybyggnation av en operationsavdelning. Bland annat genom att ta del av erfarenheter från sjukhus som har byggt eller håller på att bygga om sina operationsavdelningar. Du får även lyssna till pass kring framtidens teknik inom operation samt ta del av erfarenheter från omblandad ventilation respektive LAF-tak.

På plats får du också träffa leverantörer från branschen som presenterar hur du kan möta kommande utmaningar och skapa innovativa operationsavdelningar med hjälp av utrustning och ny teknik. Du får även mingla med branschkollegor och experter från stora delar av landet. Missa inte det!

Programmet är under uppbyggnad. Har du tips på talare eller ämnen till nästa års konferens? Hör gärna av dig till ansvarig projektledare.

 

Gå 4 betala för 3
Kontakta ansvarig projektledare för bokning.
Kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

 

Middag
Första dagen avslutas med en gemensam, separat bokningsbar, middag. Du får avnjuta en trerättersmiddag och umgås med kollegor i branschen under trevliga former! Pris: 750 kr exkl. moms (dryck ingår ej). Du bokar middagen samtidigt som du bokar din konferensplats.

Letar du boende inför konferensen? 
Vi samarbetar med Hotel Birger Jarl där du får ett förmånligare pris på rum. Ange ”SIFU” vid bokning så får du 15% rabatt på ordinarie dagspriser. Hotellet ligger cirka 5–10 minuters promenad från konferensanläggningen.

Varmt välkommen!

 

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

15 oktober, 2024

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

Varför välja SIFU?

Gedigen kunskap och erfarenhet

Kvalitet och hög kundnöjdhet

Flexibla utbildningar

Kostnad för konferenspaket

Kostnad för lunch och fika tillkommer med 450 kr exklusive moms per dag på kurser och konferenser som genomförs fysiskt i lokal.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Framtidens operationsavdelning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SIFU
Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

Utbildningar, kurser och konferenser som utvecklar din kompetens

Kompetensutveckling genom kurser och konferenser är vår mission. SIFU vill bidra till en ökad välfärd i samhället genom att höja kompetensnivån inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, konferenser och onlineutbildningar. Med många års...

Läs mer om SIFU och visa alla utbildningar.

Highlights