Inga recensioner än

Framtidens operationsavdelning

SIFU, i Stockholm
Längd
2 dagar
Pris
7 180 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
25 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
2 dagar
Pris
7 180 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
25 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Från 7 180 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

För 11:e gången arrangerar vi denna uppskattade konferens som har kommit att bli branschens stora mötesplats. Vi samlar både ledande experter och inspirerande praktikfall för att ta ett helhetsgrepp om utmaningar och möjligheter kring framtidens operationsavdelningar.

Under dagarna får du värdefull kunskap och inspiration inför en om- eller nybyggnation av en operationsavdelning. Bland annat genom att ta del av erfarenheter från sjukhus som har byggt eller håller på att bygga om sina operationsavdelningar.

På plats får du även träffa leverantörer från branschen som presenterar hur du kan möta kommande utmaningar och skapa innovativa operationsavdelningar med hjälp av utrustning och ny teknik. Du får även mingla med branschkollegor och experter från stora delar av landet. Missa inte det!

Konferensprogrammet uppdateras löpande – håll utkik här på sidan!

Gå 4 betala för 3
Kontakta Caroline Edeslätt på caroline.edeslatt@sifu.se alt 073-591 33 31 för bokning.
Kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Middag
Första dagen avslutas med en gemensam, separat bokningsbar, middag. Du får avnjuta en trerättersmiddag och umgås med kollegor i branschen under trevliga former! Pris: 650 kr exkl. moms (dryck ingår ej). Du bokar middagen samtidigt som du bokar din konferensplats.

Varmt välkommen!

Intervjuer med talare från tidigare år: 

Matts Ramstorp som modererat konferensen under många år berättar mer om hur den moderna tekniken påverkar hygienen. Läs intervjun med Matts >>

Ett efterfrågat inslag på konferensen är praktikfall, där medarbetare på de olika sjukhusen delar med sig av sina erfarenheter och lärdomar. Ett av 2022 års praktikfall presenterades av Sandra Nilsson, administrativ chef och verksamhetsutvecklare vid AnOpIVA, Akademiska sjukhuset. Läs intervju med Sandra här >>

 

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

25 oktober, 2023

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

Kostnad för konferenspaket

Kostnad för lunch och fika tillkommer med 450:- per dag på kurser och konferenser som genomförs fysiskt i lokal.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Framtidens operationsavdelning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
SIFU
Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

Kompetensutveckling genom kurser och konferenser är vår mission. SIFU vill bidra till en ökad välfärd i samhället genom att höja kompetensnivån inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, konferenser och online-utbildningar. Varje år utbildar...

Läs mer om SIFU och visa alla utbildningar.

Highlights