Forum för medicinska sekreterare

SIFU, Distans
Längd
2 dagar
Pris
6 780 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
8 april, 2025 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
2 dagar
Pris
6 780 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
8 april, 2025 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Från 6 780 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Tack för två intressanta och givande dagar under vårens Forum för medicinska sekreterare som är den årliga konferensen för dig som arbetar som administratör och medicinsk sekreterare inom sjukvården. Under två dagar diskuterade vi en rad olika ämnen för att du ska hålla dig uppdaterad inom det senaste. Vi gick igenom skrivregler, taligenkänning, juridik och diagnosklassifikation. Vi tog även upp läkarens perspektiv och framtidsutsikter för rollen som medicinsk sekreterare. 

Vi ses igen den 8-9 april 2025.

Varmt välkommen!Senaste konferensen fick 4,4 av 5 i helhetsbetyg!

Medlem i fackförbundet Vision? Då erhåller du 15% rabatt på konferensen. Logga in på din medlemssida för att ta del av rabattkoden.

Du som deltagare på konferensen får 15% rabatt på ordinarie dagspris på Hotel Birger Jarl, ange koden "SIFU" vid bokning.


Målgrupp

Alla medicinska sekreterare – både du som är ny i yrket och du som har längre erfarenhet. Exempelvis medicinsk sekreterare, vårdadministratör, läkarsekreterare, hälsoadministratör, vård- och hälsoadministratör, medicinsk vårdadministratör

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

8 april, 2025

  • Öppen utbildning
  • Distans

Varför välja SIFU?

Gedigen kunskap och erfarenhet

Kvalitet och hög kundnöjdhet

Flexibla utbildningar

Kostnad för konferenspaket

Kostnad för lunch och fika tillkommer med 450 kr exklusive moms per dag på kurser och konferenser som genomförs fysiskt i lokal.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Forum för medicinska sekreterare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SIFU
Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

Utbildningar, kurser och konferenser som utvecklar din kompetens

Kompetensutveckling genom kurser och konferenser är vår mission. SIFU vill bidra till en ökad välfärd i samhället genom att höja kompetensnivån inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, konferenser och onlineutbildningar. Med många års...

Läs mer om SIFU och visa alla utbildningar.

Highlights