Visa utbildning.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en utbildning? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Ledarskap för erfarna chefer

Mgruppen
Kort om utbildningen
3 + 3 dagar
45 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-11-04 09:30 - Stockholm
Stockholm
Svenska
Kommande starter
Stockholm
45 000 SEK
2020-11-04

Beskrivning av: Ledarskap för erfarna chefer

ledarskap för erfarna chefer

Ledarskap för erfarna chefer riktar sig till dig som har flera års erfarenhet i en ledande befattning. Du har inte gått någon ledarskapsutbildning tidigare, eller är i behov av både repetition och fördjupning, och behöver få kunskap och teori kopplat till dina egna erfarenheter.

Främsta fördelen med utbildningen är teoretisk kunskap varvas med verklighetsnära träning. Du får tid för reflektion och diskussion med andra i liknande situation. Innehållet i utbildningen är ett ramverk och skräddarsys efter dina behov i ledarskapet idag. 

Ta ditt ledarskap till nästa nivå genom erfarenhetsutbyte med andra och anamma fördjupad kunskap genom träning och analys av ditt eget personliga ledarskap.

lärspiral

MGRUPPENS PEDAGOGIK 

Baseras på forskning och tillgodoser behoven för olika lärstilar. En förutsättning för att samtliga deltagare ska kunna ta till sig informationen, vinna insikter och kan omsätta kunskaperna i praktiken.

Action & reflection learning är en metod för professionell utveckling. En process där man arbetar i läroteam och hjälper varandra att lära av gruppens samlade erfarenheter.

Erfarenhetsutbyte och reflektion är mycket viktiga delar när man jobbar i läroteam och genomgående i vår pedagogik. Vi blandar teori med praktik och träning.

Programinnehåll

  • Ledarskap som process
  • Leda individer på olika kompetensnivåer
  • Kommunikation & feedback
  • Det coachande ledarskapet
  • Förebygga och hantera konflikter
  • Gruppdynamik
  • Reflektion som verktyg
  • Självkännedom 360 graders feedback
  • Situationsanpassat Ledarskap, SLII®

Sagt av tidigare deltagare

"Fantastisk utbildning med erfarna kursledare och bra innehåll. Upplägg med praktiska övningar, mkt verkliga situationer och varvat med teori i en mycket bra mix. Kursen kräver mycket av deltagarna men ger ändå mer tillbaka, man måste gå in för att dela med sig och reflektera över sin egen ledarroll och karaktär."
Eva K F

"Bra och proffsigt bemötande. Bra och relavant utbildning för mig som ledare."
Linda B

"Kursen var mycket bra och gav både uppdateringar av det man sedan tidigare kunde men även en hel del nytt som kan användas i ledarskapet. bra sammansättning av deltagare gjorde att det tillfördes mycket erfarenhet av olika slag."
Ann-Christine E

Målgrupp

Riktar sig till dig med flera års erfarenhet i ledande befattning. Du har inte gått någon ledarskapsutbildning tidigare och behöver nu få kunskap och teori kopplat till din erfarenhet. Du kan även delta på utbildningen om du är i behov av repetition av grunderna i ledarskap samt fördjupning. 

Tid & plats

6 dagar (3+3) dagar på internat i Stockholm

Investering

44 000 SEK
ex. moms, kost och logi

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ledarskap för erfarna chefer, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Mgruppen

Mgruppen

Mgruppen är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag med spetskompetens inom ledarskap. Hos oss hittar du utbildningar för dig som chef eller ledare men också managementprogram och skräddarsydda utvecklingsinsatser för att utveckla ledning och organisation.    Kontakta gärna utbildningsrådgivningen på telefon 08-731...


Läs mer om Mgruppen och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Mgruppen

Mgruppen

Sankt Eriksgatan 26
112 39 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 108 recensioner.

Magnus Q
(4)
4 av 5
Kerstin A
(4)
4 av 5
Katarina S
(2)
2 av 5
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Ledarskap för erfarna chefer från Mgruppen, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
(4,6)
Baseras på 108 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 1281 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar