Visa utbildning.se som: Mobil

Executive Master of Strategy

Mgruppen
Kort om utbildningen
15 dagar (5 x 3 dgr)
97 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-11-06 09:30 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm
Svenska

Beskrivning av: Executive Master of Strategy

Executive Master of Strategy

Executive Master of Strategy är masterprogrammet för dig som vill bredda och fördjupa dina kunskaper inom strategisk analys och management. Du får nya perspektiv och inspiration för att utveckla verksamheter och förbättra ledningsarbetet. Utbildningen fokuserar på att ge dig direkt användbara och relevanta färdigheter med påvisat vetenskaplig grund. 

Programmet möter chefens behov av förnyelse och kompetensutveckling för ett förbättrat ledningsarbete. Oavsett om du arbetar inom produktion, marknadssidan, HR, IT, FOU eller andra mer generella arbetsuppgifter så ställer dagens näringsliv allt högre krav på ett strategiskt kunnande för att tillhöra en ledningsgrupp. Det är inte längre bara den högsta bolagsledningen som ska kunna tänka strategiskt. Behovet av snabbhet och flexibilitet gör att det strategiska frågorna har decentraliserats.

EMBA


Ledande för vår Executive MBA
är att alla program syftar till att fördjupa verklighetsnära kunskaper och insikter som kan appliceras direkt i din vardag. 

En av våra styrkor ligger i att vi är en fakultetsoberoende aktör med multiakademisk förankring. Det innebär att vi kan utforma våra program fritt anpassat till våra deltagares behov och samhällets utveckling. 

Föreläsare i världsklass ger inspiration, senaste rönen och etablerade framgångsrecept. Och tillsammans med vår pedagogik där vi bygger förtroende för varandra, skapar djupare resonemang och diskussioner som leder dig till personliga och avgörande insikter. 

Programinnehåll

  • Strategiska verktyg, modeller och perspektiv
  • Bransch- och konkurrentanalys
  • Strategisk verksamhetsförbättring
  • Value innovation
  • Internationell Strategi - transnationellt värdeskapande
  • Strategisk marknadsföring
  • Service Management
  • Projektarbete
  • Diplomering

Sagt av tidigare deltagare

Helen Lagergren VD Kandidata"Det sägs att den mest framgångsrika ledaren är den som fattar de mest framgångsrika besluten. Och det mest framgångsrika företag är det företag som fattar de mest framgångsrika besluten. Givetvis är det många komponenter i ett beslutsfattande, både kunskapsmässiga kompetenser och emotionella förmågor.

I Executive Master of Strategy fick jag med mig massor av strategilösningar och teorier som gäller nu och som är fullt möjliga att göra till konkreta actions oavsett om det gäller distribution av varor och tjänster, organisatoriska frågor kring detta eller rent av smarta lösningar att få ut sina egna idéer. Jag fick med mig mycket, och som vanligt med Mgruppens utbildningar är nätverkandet i världsklass, föreläsningarna på absolut toppnivå och möjligheter till reflekterande, både ensam och i grupp extremt givande." 
Helen Lagergren, VD Kandidata 


"Mina förväntningar på utbildningen var höga eftersom jag fått starka rekommendationer att genomföra den av en kollega i branschen. Efter nu genomförda tre moduler av fem är jag mer än nöjd med innehållet och ser fram emot att slutföra utbildningen."
Christoffer J


"Mitt företag har för min del köpt utbildningsplats på "Executive Master of Strategy" och Mgruppens bemötande har alltigenom utbildningen varit förträffligt gott. Mgruppen överträffar mina förväntningar och jag kommer i framtiden varmt rekommendera deras Executive MBA utbildning till vänner och kollegor."
Håkan G

Film

Målgrupp

Du är chef och medlem i en operativ ledningsgrupp. Du kan också, på annat sätt, aktivt arbeta med och bidra till att driva och leda verksamheten. Din yrkesroll ställer krav på att du ska kunna bidra med en helhetssyn för organisationen och ansvaret i din nuvarande eller framtida roll går därmed bortom specialistens roll.

Tid & plats

15 dagar (5 x 3)
Stockholm och London

Investering

99 000 SEK
ex moms, kost och logi

Examen, diplom m.m.

För att erhålla en Executive MBA från Mgruppen behöver du ha gått Master of Leadership & Management, Master of Finance, samt en valfri inriktning av antingen Master of Strategy eller Master of Human Resources.

Mgruppens masterprogram kan läsas enskilt och i valfri ordning, något som innebär stor flexibilitet.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Executive Master of Strategy, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Mgruppen

Mgruppen

Mgruppen är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag med spetskompetens inom ledarskap. Hos oss hittar du utbildningar för dig som chef eller ledare men också managementprogram och skräddarsydda utvecklingsinsatser för att utveckla ledning och organisation.    Kontakta gärna utbildningsrådgivningen på telefon 08-731...


Läs mer om Mgruppen och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Mgruppen

Mgruppen

Sankt Eriksgatan 26
112 39 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner

Inger H
(4)
4 av 5
Annika N
(4)
4 av 5
Fredrik N
(4)
4 av 5
Recensioner
Executive Master of Strategy
Kursrecensioner
(4,2)
Baseras på 47 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 1281 recensioner.
Alla recensioner för arrangören